2777
2789
عنوان

بارداری مولار- کوریوکارسینوم

| مشاهده متن کامل بحث + 127960 بازدید | 4347 پست
خیلی خوشحال شدم عزیزم ان شاء الله خیلی زود اینجا خبر باردار شدنتو بهمون بدی.😍😍 به خاطر راهنمایی ...

چقدر انرژی مثبت گرفتم از همتون

ممنونم

ان شاالله به زودی زود همه دور هم جمع می‌شیم‌ و در مورد انتخاب اسم‌ بچه هامون حرف می زنیم😘❤️☘️❤️😘☘️

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

بچه ها عصری رفتم دکتر ، گفت نگران نباش اما دیگه با من کاری نداری😊 از این به بعد باید بری پیش دکتر ...

باجی جان 

خیلی خوشحال شدم که مراحل درمانت رو تموم کردی و دوباره سلامتیت رو بدست آوردی 

امیدوارم هرچه زود تر خبز مادر شدنت رو اینجا بشنویم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها عصری رفتم دکتر ، گفت نگران نباش اما دیگه با من کاری نداری😊 از این به بعد باید بری پیش دکتر ...

من هم برای بار دوم کورتاژ شدم ولی با هیستروسکوپی نه ساکشن 

هیستروسکوپی مثل آندوسکوپی داخل رحم رو می دید به منم تو مانیتور نشون می داد 

دو هفته هم هست که جواب بتا ها کاهش چشم گیری دارن 

ولی تو نتیجه پاتولوژی نوشته بود 

مولار تروفوبلاستیک هایپر پلازین 

ولی دکترم گفت که چون با این تکنولوژی کورتاژ شدم حتی ذره ای بافت مول تو رحم باقی نمونده برا همین به احتمال زیاد شیمی درمانی نیاز نباشه 

توصیه می کنم کسانی که این عمل رو انجام میدن حتما پرسو جو کنن 

البته من تو یه بیمارستان بین المللی کورتاژ شدم که مجهز به این وسیله بود 

فعلا هم هر هفته آز بتا رو انجام می دم

امیدوارم خر چه زود تر همتون مادر بش د نی نی های قشنگتون رو تو بغل بگیرین

باجی جان  خیلی خوشحال شدم که مراحل درمانت رو تموم کردی و دوباره سلامتیت رو بدست آوردی  ا ...

ممنونم عزیزم ایشالا تو‌ هم‌همیشه دلت شاد و‌لبت خندون‌ باشه

من هم برای بار دوم کورتاژ شدم ولی با هیستروسکوپی نه ساکشن  هیستروسکوپی مثل آندوسکوپی داخل رحم ...

چه تکنولوژی جالبی! خدا رو هزاران بار شکر که چنین چیزی هست تا بعد از کورتاژ به شیمی درمانی نیاز نباشه

می شه بگید اسم دکترتون چی بوده و کدوم بیمارستان بودید؟

برای بچه های اینجا می تونه خیلی کمک کننده باشه 

عزیزم اگر توده ی انگوری شکل مول، باعث متاستاز شده باشه و بقیه اندام‌ها رو در گیر کرده باشه حتما شیمی درمانی لازمه و فکر می‌کنم در صورتی که خیلی زود تشخیص مول داده بشه و‌ کورتاژ انجام بشه دیگه به کموتراپی نیازی نیست

یه چیزی رو هم برای همه بگم:

دیشب با نگرانی از دکتر پرسیدم داروهای شیمی درمانی باعث کاهش کیفیت تخمکهام نشده؟

خندید گفت: ببین! اون داروها اصصصلااا با داروهایی که برای بیماران سرطانی می دن‌ قابل مقایسه نیست، درصد تخریب داکتینومایسین# خیلی خیلی پایینه ضمنا خانمهایی داریم که ذخیره تخمدان پایین و‌کییفیت نه چندان مطلوب دارن اما باردار شدن

نگران نباش

امید بخدا دیگه... خوبیش اینه که از جناب کوریوکارسینوم# و بارداری_مولار#  نجات پیدا کردیم😇

سلام عزیزم خوش اومدی اینجا همه تقریبا مثل خودت هستن و این مشکل رو پشت سر گذاشتن  عدد بتا خیلی ...

سلام عزیزم ممنونم از توضیحاتت 

خدا میدونه تو این چند روز چی کشیدم متاسفانه پزشکهای استان بوشهر افتضاح هستن صبح و عصر از این مطب به اون مطب دارم میرم سونو دارم که نشون داده مول دیروز رفتم دکتر دوباره میگه شاید اصلا مول نباشه اگه باشه هم ما توی بوشهر دستگاه ساکشن نداریم که کامل تخلیه کنه و باید بری شیراز   بهش گفتم خانم دکتر عدد بتام خیلی بالا گفت دلیل نمیشه گفتم خطرناکه روزانه رشد میکنه گفت حالا با 1/2 روز هیچ اتفاقی نمیفته اخه توی این اوضاع بد کرونا چطور میشه یه شهر دیگه بری 

واقعا آدم متآسف میشه واسه جامعه پزشکی که توی بعضی شهرها واسه یه عمل اینجوری دستگاه ندارن واقعا آدم میمونه چکار کنه البته توی یکی از بیمارستانهاش داره که اون بیمارستان فعلا شده مخصوص کرونا و بخش عملش تعطیله   

سلام عزیزم ممنونم از توضیحاتت  خدا میدونه تو این چند روز چی کشیدم متاسفانه پزشکهای استان بوشهر ...

میتونی بیای اصفهان؟

میخوای برات نوبت بگیرم؟

تو رو خدا معطل نکن

کرونا پیش این بیماری هیچه

به راحتی میتونه از پا درت بیاره

اگه میخوای شمارمو بهت میدم بیا پیش من

میتونی بیای اصفهان؟ میخوای برات نوبت بگیرم؟ تو رو خدا معطل نکن کرونا پیش این بیماری هیچه به راحت ...

نه عزیز دلم قربون معرفتت برم که چقدر ماه هستی عزیزم 

والا الان خواهرشوهرم بهم زنگ زد گفته مثل اینکه یکی از بیمارستانها توی بوشهر داره حالا قراره عصر برم پیش دکتر ببینم چی میگه 

آدم تو حکمت و کارای خدا میمونه الان هم گفتم خدایا هرچی صلاح همون بشه 

نه عزیز دلم قربون معرفتت برم که چقدر ماه هستی عزیزم  والا الان خواهرشوهرم بهم زنگ زد گفته مثل ...

خیلی مراقب سلامتیت‌باش

ما رو از حال خودت بیخیر نزار عزیزم

خونریزی داری الان؟

انشالله عزیزم  بله درسته هیچ جا چیز مناسبی ننوشتن  من زیاد اطلاع ندارم ولی میگن یکی از د ...

سلام عزیزم

الان یه چیزی خوندم که یاد شما افتادم

گفتی با مصرف لتروزول کیفیت تخمکهات پایین اومد درسته؟

شما قبل از مصرف این دارو آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟

گویا درخانمهایی که ذخیره تخمدان پایینی دارند اگر لتروزول مصرف کنند به شدت روی کیفیت تخمک ها اثر میگذاره و اندازه اونا رو‌کوچیک‌میکنه

من میخوام برم این آزمایش رو بدم

اسم فاکتوری amh هستش میتونید سرچ‌کنید

سلام عزیزم الان یه چیزی خوندم که یاد شما افتادم گفتی با مصرف لتروزول کیفیت تخمکهات پایین اومد درست ...

سلام گلم خوبی 

نه من فقط میرفتم دکتر از طریق سونو واژینال یا سونو معمولی اندازه تخمک هامو میگفت اون موقع اندازه تخمک هام خوب بود 

از موقعی که قرص خوردم بهم خورد اون آزمایش ذخیره تخمدان چجوریه خون میگیرن یا چیز دیگس

سلام گلم خوبی  نه من فقط میرفتم دکتر از طریق سونو واژینال یا سونو معمولی اندازه تخمک هامو میگف ...

خیلی ممنون الان میرم سرچ میکنم 

درضمن من وقتی فهمیدم باردارم رفتم پیش دکتر برام ید مام وآسپرین نوشت این آسپرین نوشتنشم خودسربود مثل لتروزل

سلام گلم خوبی  نه من فقط میرفتم دکتر از طریق سونو واژینال یا سونو معمولی اندازه تخمک هامو میگف ...

آزمایش خون هستش

اسم فاکتورش amh 

بهترین ها برای شما اتفاق بیفته عزیزم انشالا،از مدیریت و حل بحرانتون لذت بردم

زنده باشی

ممنون که خوندید☘️❤️☘️