2777
2789
تهران هوا صافه. بادم نمیاد. هواشناسی گفته بود اوج بارشا تهران ساعت ۴تا ۷بعد از ظهره امروزه. اتفاقا ه ...

برا اهواز هم همین طور امروز پیش بینی کردن که خدا رو شکر فقط صبح بارون امد و از ڟهر هوا صاف شد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مامانمینا رفتن یکی ازروستاهایه تبریزمیگه هواسرده بارونیه خیلی نگرانشونم یعنی راههای تبریزتهران چطوره ...

عزیزم شهر ما هم بارون میاد دو س روز ولی آنقدر زیاد نیست 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
ما هم اهوازیم فعلا خبری نیست اسمون هم صافه خدا رو شکر اما سمت ساحل اب بیرون زده

خيلي نميشه روش حساب كرد شوهرم صبحي كه دروازه قرآن سيل اومد  از همون راه رفته بود سر كار  ميگفت هيچ خبري نبوده 

در عرض ١٥ تا ٢٠ دقيقه بارون شدت ميگيره كه سيل  ميشه 

اگه اعلام كردو احتياط كنيد 

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
بخدا وقتی فکر میکنم اشکم درمیاد عیدشو خراب شو خیلیا آواره خیلیا عزا دارم اعصابم خورده از خدا میخام ب ...

واقعا خیلی سخت خدا بهممون رحم کن امیدوارم دگ این بلاها دست از سر این مردم برداره بخدا دگ بس😢😢😢😢😢😢

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
خيلي نميشه روش حساب كرد شوهرم صبحي كه دروازه قرآن سيل اومد  از همون راه رفته بود سر ك ...

والله من از ترسم بیرون نمیرم همش خونم امروزم پسرم کلی نق زد برا بیرون رفتن ولی دست ب سرش کردم نرفتم..تازه امروز  کلی پیامک فرستادن که ۲۴ساعت دیگه احتیاط کنید خطر سیل داره

باور کن دلم نیومد بنویسم خدا رو شکر در حالیکه اکثر شهرهای ایران دارن با سیل و زلزله و مصیبت سال جدید ...

من بخدا حالم گرفتس همش خودمو جای اونا میزارم اشک میریزم ولی هرجا بشنوم آرومه بی خطر خدارو شکر میکنم الهی همه جا امن امان بشه دیگه خطری برا هموطنان نداشته باشه 

واي تو اين سرماااا  خيلي گناه دارين ، ما ميخواستيم عيد بياييم لرستان خدا رحم كرد كنسل شد سر فوت ...

تو خرم آباد زیاد وضع خراب نیست ولی بقیه شهرا و روستاها خرابن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز