2777
2789
عنوان

لایک یعنی چی؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لایک هم مثل بوق معانی متفاوتی داره.خودتو درگیر نکن😁

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

همه این گزینه ها باهههممممم

موافقا لایک پلیز😎

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

وقتی یه نفر حرف خوب یا قشنگی میزنه 

یا اینکه کامنت خنده دار میزاره 

یا اینکه ازش سوال پرسیدی  جوابتو داده 

یا اینکه بعضیا هم میگن لایکشو کنن که راحت تر برگردن تو تاپیک 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

هرکسی بیشتر اون کامنتایی که باهاش موافقه رو لایک میکنه یا جای فکر داره یا دوستاش رو، اما ای کاش گزینه ی دیس لایک هم برا تاپیکا و کامنتا بود :\

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

تو اینستا همه همو لایک میکنن همینجوری

اینجا هم قانون اینه که هر کی جوابتو داد ریپت  کرد یا تو تاپیکت  نظر گذاشت یا تگت کرد لایکش باید کنی به نشانه ادب و احترام

و از حرف و پست هر کی هم خوشت اومد به معنای موافقت لایک  میکنی

همین😓

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

لايك خوبه فقط يه جا خيلي تومخه، اونجايي كه داري تو تاپيك با يكي ديگه صحبت ميكني استارترش از بالا تا پايين همرو لايك ميكنن😂 حتي اونايي كه راجع بهش نيست

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
آره بعضی وقتا فکر منم مشغول میشه ک چرا لایکم کرده🤔🤔 مثلا سوال میپرسی لایک میکنن😐

یعنی اون سوال تو ذهنشون بوده حال تایپ کردن نداشتن😆

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

تمام این جملاتی که گفتی خلاصه میشه تو یه کلمه یعنی لایک...

خوشبحالت که درگیر همچین مسائلی هستی😂

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃