2777
2789
عنوان

هرکی میخواد حال شوهرشو بگیره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 129 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دنیامو چیکار کنم خواهر جواب خدامو چی بدم اون بی شرفه منم شرفمو بزارم زیر پام😢؟

نه تو فقط زن باش قدر خودتو بدون ارزش خودتو بدون تو خیلی ارزشمند تر از اینی هستی که حرف بشنوی وبهت بی حرمتی بشه فقطططط خودتو باور کن حرمتو بقیه رو حفظ کن فقط تا جایی که حرمت تو نگه دارن نه بیشتر نزار بیشتر از کوپنش خرج کنه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
نه کلا کلمات مخفف خیلیم قشنگه شما جدی نگیرر😂😂😂

اره خيلي قشنگه مخصوصا همون اسي😂 بيشتر ياد يه مرد پشمالو با عرق گير ميوفتم تا استارتر🤢

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
باشه جایی که حال شمارو بخایم بگیربم همسراغ ندارید

در تاریخ دیده نشده همین کاری و همچین جایی😒😀

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
اره خيلي قشنگه مخصوصا همون ايي😂 بيشتر ياد يه مرد پشمالو با عرق گير ميوفتم تا استارتر🤢

😂😂😂

وای اقایی که خیلی خوبه من خیلی عاشقشم 😍😍 دلت میاد حالشو بگیری؟؟ هنوز نیومده فقط😐

😀😂😂خیلی خوبی تو

مثلا اسم طرف گوهر باشه فک کن😂😂

واي😂 يه چيز بي ادبي ترم يادم افتاد تو اسما نميگم ولي😅

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊