2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش دکتر رحیمی جراحی پلک انجام دادم و خیلی از کارتون راضیم و به همه ی افرادی که می خوان جراحی کنن پیشنهاد میدم که برید پیش دکتر رحیمی واقعا دکتر دلسوز و ماهری هستن و هزینه جراحی پلک رو هم خیلی منصفانه می گیره 

پیش کدوم دکتر جراحی کردین هزینه ش چقدر شد 

دکتر هوشنگ پرگاریِ یه کلاه بردار هست که خودش رو جای جراحِ پلاستیک جا زده و توی مطبش جراحی میکنه هزینه ۲ میلیون و دویست به بالا میگیره. انقدر زشت شدم قابل شناسایی نیستم با چهره قبلیم .‌ خیلی ناراحتم

سلام

منم پلکم رو 29 تیر پیش دکتر باب شریف جراحی کردم. خدا خیرشون بده . آخه من علاوه بر بالای پلکم،پلک سوم (پلک شرقی)هم داشتم . یعنی همه دکترها این عمل رو انجام نمیدن. ویزیت پیش دکتر رحیمی هم رفتم از سه تا کلمه ای که صحبت میکنه دو تاش اینکه تراول( نه کارت)همرات باشه . فوق العاده پولکی و بی انصاف. به من گفت لیفت ابرو لازم داری! هزینه عمل هم حدود 20-25 میلیون میشه، در صورتی که دکتر باب شریف گفت شما فاصله چشم و ابروت زیاده لیفت صورتت رو غیر طبیعی میکنه. حتی قبل از اینکه برام نوبت بزنه گفت برو با یه دکتر زیبایی بینی صحبت کن شاید با جراحی یبایی تیغه بینیت پلک سومت یه مقدار بر طرف بشه. واقعا دکتر صبور و منصفیه. در نهایت با هزینه 8 میلیون من رو جراحی کرد. دو سه هفته اول به خاطر ورم خیلی بد و نامتقارن بود ولی مرتب با دکتر در تماس بودم و ایشون میگفت صبر کن . خدارو شکر الان بعد حدود یک و نیم ماه خیلی خوب شدم به سختی میشه بخیه پشت پلکم رو تشخیص بدی.اصلا هم درد و خونریزی نداشتم .

همه کسایی هم که این مدت توی مطبشون دیدم راضی بودن اکثرا هم با قیمتهای 4 و 5 میلیون عمل پلک بالا رو انجام داده بودن .در صورتی که توی مطب دکتر رحیمی بیمارانشون همه توی قیمت 25-30 میلیون هستن . ضمنا مطب دکتر رحیمی خیلی هم شلوغه. من واقعا دکتر باب شریف رو به همه معرفی میکنم. ضمنا باید کسایی که میخوان این عمل رو انجام بدن بدونن کلا دوره نقاهت این عمل حداقل4 ماهه و نباید انتظار زود خوب شدن داشته باشن.

میشه لطفا بگین کدوم دکتر جراحی کردین؟  بگین بهتره دوستان دیگه نرن پیش این دکترای بیسواد و صورتش ...

سلام عزیزم

این عمل کلا اشتباهه

رد بخیه خیلی ناجوره هرکس میبینه میپرسه چرا اینجوری شدی

صورت پیر میشه انگار

انگار چشمام هم تحت فشار کوچیک شدن هرکس میبینه با ی افسوسی میگه باخودت چیکار کردی

و چشمام باز میمونه تو خواب اشک میاد ازش

پایین رو نگاه میکنم نصفه میمونه

غیرطبیعی شدم

سلام منم پلکم رو 29 تیر پیش دکتر باب شریف جراحی کردم. خدا خیرشون بده . آخه من علاوه بر بالای پلکم،پ ...

عزیزم طبیعی تر تبلیغ کن لطفا

چطور بعد از یکماه رد بخیه نمونده اخه

بسه اینهمه تبلیغ الکی

کاش منم اینقدر از خودم ایراد نمیگرفتم😢 الان عکسای قبلم رو میبینم که چقدر خوب بودم  هر ادمی ب ...

کاش همه آدمها دوتا دوست عاقل مثل شما داشته باشن... که بیخودی به چهره های نازنین خدادادیشون ور نرن... یعنی من مصمم بودم این عمل رو انجام بدم... خیلی ممنون از اینکه منصرفم کردی

عزیزم طبیعی تر تبلیغ کن لطفا چطور بعد از یکماه رد بخیه نمونده اخه بسه اینهمه تبلیغ الکی

من تبلیغ نکردم. هر چی گفتم عین حقیقت بود. موندن رد بخیه تا حد زیادی به نوع پوست شما بستگی داره.

من حتی بعد از زایمانم هم هیچ ردی از اثرات بارداری روی شکمم و بخیه نمونده. من هدفم کمک به دوستانی بود که مثل من از سنگینی پلک خصوصا پلک شرقی و پف آلود رنج میبرن(الان واقعا صبحها بعد از خواب احساس سنگینی قبل رو ندارم). گفتم الکی پول زیادی به امثال دکتر رحیمی ندن . ضمنا من مخصوصا با تاریخ، زمان عملم رو گفتم تا بدونید دروغ نمیگم. الان هم اصلا اصراری به افراد دیگه ندارم که این عمل انجام بدن ندارم .(اگه واقعا صورتتون خوبه نباید سمت عمل چشم رفت چون دوره نقاهت طولانی داره و ریسکش بالاست) فقط خواستم مشاوره داه باشم. ضمنا از گذاشتن عکس معذورم (اگر چه اونم احتمالا میگفتید از جایی برداشتم).  

من تبلیغ نکردم. هر چی گفتم عین حقیقت بود. موندن رد بخیه تا حد زیادی به نوع پوست شما بستگی داره ...

عزیزم اگر واقعا این عمل رو انجام داده بودین میدونستین که قسمتی از پوست برداشته میشه و هیچ دکتر یا جادوگری نمیتونه یکماهه پوست رو عین روز اولش بکنه

ده روز بعد از عمل تازه بخیه ها کشیده میشه

تا یکماه هم خونمردگی و ورم هست

اینو گفتم شما منشی های دکترها که پول میگیرین تبلیغ میکنین یکم فکر کنین

بخدا گناه داره الکی ذهن مردم رو منحرف میکنین

حداقل طبیعی تر تبلیغ کنین

من برای  درمان اب مروارید  مادربزرگمو  بردم پیش دکتر ماریا شارع پور  سمت مازندرا ...

بخدا گناه داره الکی ذهن مردم رو منحرف میکنین

از دکتری که شما رو اجیر کرده بخواین چند تا جمله جدید یادتون بده