2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
منم دوس ندارم کلا طلا برا بچه .کادوی دخترامم بردم همرو برا خودم یه گردنی خریدم و یه دستبند

دلم نمیاد واسه خودم بگیرم چیزی.پول خودشه میخوام واسه خودش یچیز بگیرم

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلاک و زنجیری ک باباش گرفت پلاک اسمش هست.اره همیشه میشه استفادش کرد تا بزرگسالیش.

طلا باشه فقط ،اصلا مهم نیست چی باشه ،چون قرار نیست بچه استفاده کنه ازشون ،همش مال ایندشه 

من خودم برای دخترم پارسال یه النگو سایز دست خودم خریدم برا اینده اش ، چون الان طلا نمیندازم دستش خطرناکه

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
طلا باشه فقط ،اصلا مهم نیست چی باشه ،چون قرار نیست بچه استفاده کنه ازشون ،همش مال ایندشه  من خ ...

البته بگم اصلا از النگوش استفاده نکردم همینطور کنار گذاشتم براش

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
طفلک بچه واسش لاک زدن خطرناکه از الان جواهراتش مث زنای گنده عرب شده

ههه عکس نتی خواهر خیلی مدلای ظریف وبچه گونه قشنگی هست 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

چقدر پول جمع شده؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
طلا باشه فقط ،اصلا مهم نیست چی باشه ،چون قرار نیست بچه استفاده کنه ازشون ،همش مال ایندشه  من خ ...

اره واسه ایندشون خوبه..

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
چقدر پول جمع شده؟ 

هدیه های تولدش و عیدی امسالش 5 تومن جمع شد.دوستم ندارم تو بانک بزارم با این وضعیت اقتصادی.