2777
2789
نه جوش که نمیزنم  پوستمم خشکه خشکا  موهام پرپشته بلندم شده تازه😄 وزنمم کمه 43 کیلوام😊 ...

پس اصلا دکترم نمیخواد بری خداروشکر من میگم هیچیت نیست..😚😍

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم از راهنماییت عزیزدلممم خیلی محبت کردی😙😙

خواهش میکنم گلم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

واااعای 

منم چهار روز پیش باید پریود میشدم 

😭😭😭

هفته دیگه میخوام برم مشهد 

خدا کنه کلن نشم😢😢😢

نمیخوووامممم

مامانم میگه بخاطر تعغیرات فصله 

ابجیم میگه چون روزه گرفتی 

بچها دعا کنین برام که یا پری نشم یا اگه شدم یعد سفرم بشم 

منم اونجا تو حرم همه تووون رو یاد میکنم😭😭😭😭

اینقده حالم گرفتس 

حاضرم کیست داشته باشم اما مشهدمو بتونم بررررم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
باشه عزیزم خبرشو توی همین تاپیک بهم بدیا😄

زدم منفی بود😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
واااعای  منم چهار روز پیش باید پریود میشدم  😭😭😭 هفته دیگه میخوام برم مشهد  خدا ...

عزیزم گریه نکن برو داروخانه بگو میخوام برم سفر یه قرصی بدین پریود نشم فک کنم همون قرص ضدبارداری هستش منم سال پیش تیرماه با مامانیم میخواستم برم مشهد موقع پریودی مامانم بود و بلیط هواپیما گرفته بودیم نمیشد بندازیم وقت دیگه مامانم رفت قرص ضد بارداری خرید خوردش بعد از اینکه قرص رو قطع کرد 5 روز دیگشم پریود شد 😄 یادت نره دعام کنیا😄😄

قربونت گلی مرسی از دعای خوبت😍😍😍

خیلی خیلی دلم میخواد😍

ولی دعاکن یه خونه نقلی بگیریم اول😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من خودم سه سال پیش پریودام نامنظم شد.رفتم سونو کیست گنده داشتم و یه جراحی سنگینم انجام دادم😭وای یاد ...

از چیخ ادم کیست میگیره و جراحیش چجوریه به بکارت اسیب ننیرسه که؟

موندنی با لگد نمیره،رفتنی با خواهش نمیمونه...
عزیزم گریه نکن برو داروخانه بگو میخوام برم سفر یه قرصی بدین پریود نشم فک کنم همون قرص ضدبارداری هستش ...

اخه افتاده عقب پریودیم 

نمیدونم دیگه قرص بخورم کاری میشه کرد یا نه 

میترسم فایده نداشته باشه 

بنظرت میشه؟ 

امروزم روزه گرفتم گفتم حداقل بازم بندازه عقب  🤣🤣

چون تا حالا هرررر چی که خوردم پریودیم بیفته جلو اثر نداشته 

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
اخه افتاده عقب پریودیم  نمیدونم دیگه قرص بخورم کاری میشه کرد یا نه  میترسم فایده نداشته ...

نمیدونم عزیزدلم از داروخانه بپرس اونا خوب راهنماییت میکنن ،، گل گاو زبون دم کن یه نبات بنداز توش بخور پریود میشی زعفران هم دم کنی بخوری خوبه سریع میشی