2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای 😲  علامتاش چیه ؟؟؟

نیدونم فقط یکی از دوستام مجرد بود سه ماهو خورده ای عقب انداخته بود چندبار دکتر رفت چندتا امپول زد تا پریود شد .کلا مریضم ک میشه دل دردای بدی میکشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
واااای 😲  علامتاش چیه ؟؟؟

تاخیر پریود..

جوش صورت

چرب شدن پوست 

ریزش مو 

اضافه وزن..

بدخلقی 

تمایل به خوردن شیرینی جات

موهای زاید صورت وبدن..

کم شدن میل جنسی ..

عصبی شدن ..

افسردگی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

برو دکتر علتشو بررسی کن ممکنه هورمونات به هم ریخته یا ممکنه به خاطر ناراحتی و استرس باشه یا کیست...یا اصلا هیچ مشکلی نباشه...اگه یه دوره ای طوری هستی که هیچ وگرنه دکتر برای منظم شدن پریودت دارو میده و منظم میشه....

لطفا برای باردار شدنم یک صلوات بفرستین..
برو دکتر علتشو بررسی کن ممکنه هورمونات به هم ریخته یا ممکنه به خاطر ناراحتی و استرس باشه یا کیست...ی ...

من فقط این ماه اینطوری شدم نمیدونم چرا چند ماه بود پریودم داشت منظم میشد 

منک ابن علایم دارم پس کیست گفتم نکه بچست جوش زدم صورتمم چرب 

عزیزم ممکنه شما همه این علایم رو داشته باشی ...ولی سابم باشی و کیست هم نداشته باشی این فقط احتماله که اگه این علایم رو داری بری دکتر چک شی شاید داشته باشی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
برو دکتر علتشو بررسی کن ممکنه هورمونات به هم ریخته یا ممکنه به خاطر ناراحتی و استرس باشه یا کیست...ی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

راستی من 1 ساله پریود شدم شنیدم تا 2 سال اول نامنظمه درسته ؟؟؟؟