2821
2789
😭😭😭😭

ببین عزیزم درد نیست

یه سوزشیه که حس میکنی تا مغز استخونت داره میسوزه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
نه واسه من بی حسی میزنه گفت زیاد میزنم ولی خب میدونی یکم میترسم

اگه تتو رنگی بخوای بزنی بی حسی زیاد بزنه رنگ نمیگیره

نترس به قشنگیه بعدش میارزه

روی گردنت چی میخوای بزنی؟ متن؟ 

نهال سلطانی و‌گردنش یه تتو داره خیلی شیکه من خواستم بزنم ولی میترسم جالب نشه

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولي تاتو بدنتو ي جا بزن تو چشمت نباشه چون زوددد از چشمت ميوفته من رو مچ دستم زدم رو رگ ، خون بود ك ...

ارره دقیقا

نه دلمو نمیزنه یه شعر روی رونمه 

یه کلمه روی دستم 

یه کلمه هم گردنم 

بعد کلا من خیلی تتو دوست دارم دردشو حاضرم تحمل کنم 

مخصوصا برای مرد مرد باید سوزن بخوره کلا خیلی خوبه😍

ولی خب یاد دردش میفتم یه طوری میشم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
میتونی خون بدی تا چندماه فقط نمیتونی

شاید

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

اگه تتو رنگی بخوای بزنی بی حسی زیاد بزنه رنگ نمیگیره نترس به قشنگیه بعدش میارزه روی گردنت چی میخوا ...

نه رنگی نمیزنم 

اره به قشنگیه بعدش راست میگی ادم تحمل میکنه 

اره متن میخوام بزنم یه کلمه 

ندیدم اونو ولی بزن کلا خیلی خوبه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.