2777
2789
عنوان

مهاجرت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 46 پست
خانه دارن

نه عزیزم ایشون نمیتونن بیان به واسطه ی کار و تحصیلات که عمرا 

چون کشور ها کسایی مثل شما که پرستار هستید و ارشد روانشناسی رو جذب میکنن که موجب پیشرفت کشورشون بشید وگرنه کسی که خانه دار هستش نمیشه 

منم میخوام به ترکیه برم برای تحصیل و فقط شرطش اینه که پاسپورت داشته باشم مدارکم معادل سازی بشه و توی یکی از مدارس پذیرش بشم البته باید زبانشم بلد باشید 

این شرایط منه که همشو دارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره ترکیه قانون خون پیروی میکنه نه قانون خاک متاسفانه

عزیزم طبق قانون خاک فقط بچه مقیم میشه نه والدین 

من نشنیدم هیچ کشوری به پدر و مادر اقامت بده برای بچه دار شدن ترکیه هم مطمعنم نمیده

ارشد پرستاری هستی یا لیسانس؟ اگه زبانت خوبه با پرستاری میتونی ویزا بگیری 

ولی جسارتا دلیلت برای مهاجرت کافی نیست 

مهاجرت راه بسیار سختیه اختلافات خانوادگی دلیل کافی نیست برای اینهمه سختی کشیدن

کشورای اروپایی پدیرششون راحتتره فرانسه آلمان نروژ

نه برای زندگی توی این کشور ها باید تجربه ی زندگی 3 سال در یک کشور خارجی رو داشته باشی و همچنین ویزای شینگن هم لازم هستش 

نه برای زندگی توی این کشور ها باید تجربه ی زندگی 3 سال در یک کشور خارجی رو داشته باشی و همچنین ویزای ...

فامیلامون رفتن اونجا و الان شهروند اونجا هستن حتی یکی از فامیلامون میگفت هنوزم آلمان راحت پذیرش میده به مهاجرینش 

یه سوال  با مادر شوهرت میخوای بری چیکار 😩 خودتون خانوادگی برین 😜

منم از آشناییت خوشبختم نیلای جونم. 

ای وای مادرشوهرم جونمه. بخدا اندازه مامانم دوسش دارم. بدون اون حال نمیده ک بخوام برم. از یه طرفم تنها میمونه. دلم نمیاد. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خدا نگهش داره برات عزیزدلممم😄😙😍

فداتشم گلم مرسی. خدا مادرشوهر شمام حفظ کنه 😉😉😉

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
با این وضع اقتصاد و مملکت همه تو فکر رفتن هستن ، قانونی که وقت سفارت بخواین بگیرین میفته دوسال دیگه ...

چرا با خانواده قاچاقی نمیشه ..خیلیا میگن راحتتر میشه ویزا تلبی گرفت رفت ..مثلا انگلیس

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز