2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 44 پست
کاربری قبلیم ترکید😢😢

عه !!!!

بابا تو همه ی تاپیک های سیاسی طوری 

من هی میگم  مواظب خودتون باشینا 😥😥

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واسه منم همینجوره انتظارم داره هروقت بری خودت غذاتو ببری همش طعنه میزنه عروس فلانی غذا و میوه میبره ...

چه بد😞😞من از ترسم زیاد دست به غذا نمی زنم از دست بچه ها هم میگیره اگه چیزی از یخچال بر دارن دعوا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمن میگه,بچه ات جاشومیخاددیگه...ببرش خونه 

حالاهفته ای یباره,شایدتاده ونیم بیشترم نمونیم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
چه بد😞😞من از ترسم زیاد دست به غذا نمی زنم از دست بچه ها هم میگیره اگه چیزی از یخچال بر دارن دعوا م ...

منم خیلی کم غذا میخورم میگم من همش غذام همینه 

یا مثلا میوه نمیاره فقط چایی هروقت میبینه مثلا کسی میخواد بیاد از،بچه هاش خونش میوه ها رو قایم میکنه.

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
ن حرف پ و م تو کیبوردم کنار همه اشتب شد

شوخی کردم عزیزم😁 ولی ترکیب جالبی بود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
واسه منم همینجوره انتظارم داره هروقت بری خودت غذاتو ببری همش طعنه میزنه عروس فلانی غذا و میوه میبره ...

🙊منم زیاد غذا نمی خورمنخورم اونجا اما تو خونه خودم وبابامینا مثل.....میخورم😂😂😂

من خدا را دارم😌

مادرشوهر من میگه هر وقت دوس داشتین و خواستین بیایین ، خیلیم احترام میذاره 

ولی من اونجوریم که دوس ندارم کسی زیاد بیاد و بمونه یا خودم زیاد برم و بمونم 

مثلا هفته ای یه ساعت خوبه ، بیشترش کلافه میشم هرجا برم یا بیان 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

🙊منم زیاد غذا نمی خورمنخورم اونجا اما تو خونه خودم وبابامینا مثل.....میخورم😂😂😂

دقیقا مث من هروقت برم میگم من کلا اشتها ندارم بعد یه ذوقی میکنه جمش میکنه میزارش تو یخچال میگه اگه موندید واسه فرداتون اگه هم نموندید که هیچی 😂😂😂

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧