masiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 4890 عنوان مادر شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 44 پست بچه ها مادر شوهر شما هم از زیاد رفتن شما تو خونش بدش میاد و قیافه میگیره بهتون یه کاری میکنه زود از خونش برید یا فقط من اینجوری هستم😀😀😀 1398/01/05 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 کاربری قبلیم ترکید😢😢 عه !!!!بابا تو همه ی تاپیک های سیاسی طوری من هی میگم مواظب خودتون باشینا 😥😥 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
masiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 4890 واسه منم همینجوره انتظارم داره هروقت بری خودت غذاتو ببری همش طعنه میزنه عروس فلانی غذا و میوه میبره ... چه بد😞😞من از ترسم زیاد دست به غذا نمی زنم از دست بچه ها هم میگیره اگه چیزی از یخچال بر دارن دعوا میکنه
ی_بنـده_مهربون عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 7367 فقط تو اینجوری من مادر شوهرم عین گرگ منتظر برم خونش و همه کاراشو بزاره گردنم انجام بدمخدارو شکر کن ک همچین مادر شوهری داری تیکر یک سالگی گل پسرمه لطفا ی صلوات برام بفرستین
aaaaahana عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 3560 پادر یعنی پدر و مادر؟😁 ن حرف پ و م تو کیبوردم کنار همه اشتب شد اونروزیکهحرفایبقیهرومتاثیرنزاره.اونروزعیدمنه🤨
سالومه_ عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 2506 مادرشوهر من بی تفاوته ولی بیشتر دوس داره اونجاباشم بشرطی ک کارهم بکنمااااا.ولی خودم نمیرم اصلاااااااااااااااا
avaiiii عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4580 مادرشوهرمن میگه,بچه ات جاشومیخاددیگه...ببرش خونه حالاهفته ای یباره,شایدتاده ونیم بیشترم نمونیم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
masiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 4890 فقط تو اینجوری من مادر شوهرم عین گرگ منتظر برم خونش و همه کاراشو بزاره گردنم انجام بدم خدارو ... واقعا😟
parvaz1370 عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 548 چه بد😞😞من از ترسم زیاد دست به غذا نمی زنم از دست بچه ها هم میگیره اگه چیزی از یخچال بر دارن دعوا م ... منم خیلی کم غذا میخورم میگم من همش غذام همینه یا مثلا میوه نمیاره فقط چایی هروقت میبینه مثلا کسی میخواد بیاد از،بچه هاش خونش میوه ها رو قایم میکنه. بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
masiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 4890 مادرشوهرمن میگه,بچه ات جاشومیخاددیگه...ببرش خونه حالاهفته ای یباره,شایدتاده ونیم بیشترم نمونی ... مثل مادر شوهر منه
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15917 ن حرف پ و م تو کیبوردم کنار همه اشتب شد شوخی کردم عزیزم😁 ولی ترکیب جالبی بود خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
masiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 4890 منم خیلی کم غذا میخورم میگم من همش غذام همینه یا مثلا میوه نمیاره فقط چایی هروقت میبینه مثلا ... مثل مادر شوهر من اونم قایم میکنه
ی_بنـده_مهربون عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 7367 واقعا😟 ب خدااا مادر شوهر مثل مادر شوهر تو نعمته تیکر یک سالگی گل پسرمه لطفا ی صلوات برام بفرستین
مشکاتتتتت عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1213 واسه منم همینجوره انتظارم داره هروقت بری خودت غذاتو ببری همش طعنه میزنه عروس فلانی غذا و میوه میبره ... 🙊منم زیاد غذا نمی خورمنخورم اونجا اما تو خونه خودم وبابامینا مثل.....میخورم😂😂😂 من خدا را دارم😌
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18141 مادرشوهر من میگه هر وقت دوس داشتین و خواستین بیایین ، خیلیم احترام میذاره ولی من اونجوریم که دوس ندارم کسی زیاد بیاد و بمونه یا خودم زیاد برم و بمونم مثلا هفته ای یه ساعت خوبه ، بیشترش کلافه میشم هرجا برم یا بیان یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
parvaz1370 عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 548 🙊منم زیاد غذا نمی خورمنخورم اونجا اما تو خونه خودم وبابامینا مثل.....میخورم😂😂😂 دقیقا مث من هروقت برم میگم من کلا اشتها ندارم بعد یه ذوقی میکنه جمش میکنه میزارش تو یخچال میگه اگه موندید واسه فرداتون اگه هم نموندید که هیچی 😂😂😂 بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧