2777
2789
عنوان

بچه ها آخه چرا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
به من که از بس گفتن چرا شکم در نیاوردی همش استرس افتاده بود به جونم که نکنه بچم سالم نیست .

به منم می گفتن تو بارداری ولی خدا رو شکر با اینکه بچه هام زودتر به دنیا اومد نسبت به بچه های اونا خیلی درشت تر بودن ربطی به شکم نداره غصه نخور

تو قد و وزنت خوبه حسودیش میشه عزیزم

ممنونم عزیزدلم 

ولی خودمم حس میکنم لاغرم 

ببین به کجا رسیدم یه بارم دخترش هشت سالشه انقدر مادره گفته اونم گفت زنداییی چقدررر لاغری..

من نمیدونم اینا واقعا به کسی چه 

شوهرم اگه یه بار جلو خواهرش وایساده بود جرات نمیکرد زر مفت بزنه هررر سررری هم میگه آخه 

همیشه میان من تو دلم میگم باز این سری میگه ...بازم میگه ...😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزدلم  ولی خودمم حس میکنم لاغرم  ببین به کجا رسیدم یه بارم دخترش هشت سالشه انقد ...

عزیزم اون زیادی چاقه تو خوبی ولی منم استرس عید رو دارم همیشه میگم الانه که بگن چقد لاغری😂😂😂😂😂

عزیزم اون زیادی چاقه تو خوبی ولی منم استرس عید رو دارم همیشه میگم الانه که بگن چقد لاغری😂😂😂😂😂

اره منم اینطورم 😂😂😂😂

ولی خودمو نمیبازما باور کن من همیشه خواهرشوهرم میگه هیچی نمیگم سکوت 

کله م رو کج میکنم یه کم سر تا پا نگاهش میکنم لبخند میزنم 

ولی خره نمیفهمه منظورمو 😂😂😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
وای بیاچربی های من ازتو.الان همه میرن ابدومینو کلی پول میدن لاغرشن.بنظرمن خیلی روفرمی خوش بحالت

آخه این فامیل های دهاتیه من و شوهرم چه میفهمن عزیزم  حرف شما کاملا درست و منطقیه 

آخه این فامیل های دهاتیه من و شوهرم چه میفهمن عزیزم  حرف شما کاملا درست و منطقیه

شاید باورت نشه ولی اینجاز عربا90تومن میگیرن برای ابدومینو ک یکم لاغرشن.توخدادادی اینطوری هستی.ناشکری نکن.برو ورزش خوشتیپ تر بشی.برای خودت صدقه هم بده

شاید باورت نشه ولی اینجاز عربا90تومن میگیرن برای ابدومینو ک یکم لاغرشن.توخدادادی اینطوری هستی.ناشکری ...

ممنونم ازت گلم بهم اعتماد به نفس دادی خدا ازت راضی باشه گلم حتما ورزش میکنم از این به بعد 😘😘❤❤❤❤

ممنونم ازت گلم بهم اعتماد به نفس دادی خدا ازت راضی باشه گلم حتما ورزش میکنم از این به بعد 😘😘❤❤❤❤

والا داهاتیارو ول کن بذار احمقانه فکرکنن.مهم شمایی وتیپت.کدوم شهری وچندسالته وشغلت چیه؟