2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابا قصد طلاقه

سلام 

من از ماجرایی شما بی اطلاع ام فقط همینقدر که متوجه شدم میگم

چون ماجرایی جدایی و بی خبری رو داشتم  قبلا

وقتی خبری نیست و بلاتکلیفی

یعنی منتظراند شما بری اقدام کنی

وقتی‌ اقدام کنی از زیر مسئولیت در میرند و هیچی به شما نمیرسه و در نهایت شما محکوم میشی بهتره حتما با یک مشاور  حقوقی که داخل دادگاه هست و رایگانه یا یک وکیل مجرب حتما حتما مشورت کنی بعد اقدامی رو انجام بدی

سلام  من از ماجرایی شما بی اطلاع ام فقط همینقدر که متوجه شدم میگم چون ماجرایی جدایی و بی خبری ...

سلام گلم ممنون از محبتت آره بابا دلیلش همینه اما جالب می‌دونی کجاس اینه که اصلا دادگاه نمیاد حکم جلبش رو هم گرفتم چون یه جلسه هم نیومده کل مهریه رو باید بده نفقه بده جهیزیه همه حکم ها رو گرفتم اما باز بر علیه ش هست و نیومده دادگاه در واقع رو نداره که با من و پدرم رو به رو بشه 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام  من از ماجرایی شما بی اطلاع ام فقط همینقدر که متوجه شدم میگم چون ماجرایی جدایی و بی خبری ...

من الان اقدام کردم برا همه چی بجز طلاق 

چون کارمند هست می‌دونم با حکم جلب راحت میگرنش چون آدرس محل کارش رو دادم واسه همین درخواست طلاق نمبدم که ببینم اینجوری جواب میده این موضوع و خودش میاد جلو اگر نه بقول قاضی گفتش در آخر مجبوری خودت درخواست طلاق بدی

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
اخه مشاوره ام برم مامانم که تغییری نمیکنه

نصف این گیج شدنهای تو بخاطر مادرته

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
دقیقا🤐🤐🤐🤐

به مرور دستت میاد هم بی احترامی نکنی بهش هم کاری که درسته را بکنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷