2777
2789
عنوان

هوا چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 73 پست
اره تابستونا اینجا خیلی راحتیم عالیه  عب نداره عشقم بذار هوا بهتر شه بعد برید مطمئن برید  ...

نه،میریم غرب اصفهان،شهرستانه پدر و مادرمو اینا،کل فامیل اونجان دیگ باید بریم،مامان بزرگو اینا

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
شیراز سیل میاد😐۱۷ نفر مردن😐فردا هم باز هشدار سیله این طرفا نیاین

موج دوم تو راه 😾

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد ابری ... باد شدید

فقط ابری 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

ببخشید دوستان واقعا مسافرت عید انقدر مهم که جووون خودتون و بدبختهای هلال احمر رو به خطر می اندازین واقعا درکتون نمیکنم دور از جونتون مرگ واسه همسایه است حالا یکسال نرین سفر کار خدا غلط میشه بابا والا بلا میگن تا چهارشنبه به هیچ عنوان نرین تو جاده همون بارون بشینیود تو خونتون چه فرقی میکنه همه جا داره بارون میاد

پسر گلم 
دو روز دیگه میایم کرج  کرجیها هوا چطوره  بیام کرج فرداش میخوایم بریم رشت سمت املش  ...

عزیزم یه چند روز دست نگه دارید .حداقل تا چهارشنبه .چون الان اوضاع راههای کشور افتضاحه و خیلی خطرناک

یا امام رضا
نه،میریم غرب اصفهان،شهرستانه پدر و مادرمو اینا،کل فامیل اونجان دیگ باید بریم،مامان بزرگو اینا

خب ب سلامتی  انشالله بهت خوش بگذره عشق جونم😘😘😘😘😘😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME