2777
2789
یازده نفر مردن.کمه!!!!؟؟؟؟؟  اگه از یه شهرایی بود که اسم نمی برم الان عزای عمومی اعلام میکردن& ...

۱۳نفر مردن ،کم نیست اما خب این جو و شایعه پراکنی ها هم کمکی ب حال بقیه نمیکنه فقط استرس رو ب جون مردم میندازه،از صب تا حالا ده تا پی ام اومده ک اب میکروبی شده،فلان جاده بسته شده،سد فلان جا شکسته ،،،،همش شایعه پراکنی های دروغ،،تقریبا تمام کشور الان درگیر سیلابن ،،و همه جا خسارت وارد شده و تلفات گرفته ،،

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایعه زیاده. یه عده میگن دوباره قراره سیل بیاد. خیلی تلخه... خیلی سخته.

شما بزن شیکه پنج از وقتی این حادثه شد تا الان رو انتن بودن و همه چی رو دقیق توصیح میدادن ب شایعات توجه نکن

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
این احمقا حتی راهو نبستن که بیشتر نیان 

چرا عزیزم راه رو بستن 

از سمت اکبرآباد راه ورود به شیراز رو زود بستن

از راه هفت تنان هم راه ورود به دروازه قران

وگرنه خیلی تلفات بیشتر میشد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
متاسفم برای شما هموطن که این عکس ها رو نشر میدین .دوست داشتین عکس شما تو چنین شرایطی پخش بشه!!!!!!&n ...

عکس چه مشکلی داره عزیزم

لباس زیر تنشه

صورتش مگه شما میبینی

متاسفم برای شما که اینجور داری قضاوت میکنی

اگه اینجا بودی حال ما رو درک میکردی

ما داریم به حال این مسافرها اشک میریزیم اونوقت شما.... 

برش دار عزیزم من مادر نیستم ولی بخدا گناه داره طفل معصوم شده نقل همه تاپیکا تو رو خدا برش دار 

رفتم پاکش کنم نتونستم عزیزم

گزارش بزنین تا پاک شه

عکس چه مشکلی داره عزیزم لباس زیر تنشه صورتش مگه شما میبینی متاسفم برای شما که اینجور داری قضاوت م ...

من خودم شیرازی هستم .چه قضاوتی مگه حتما باید صورتش مشخص باشه مسافرا نیازی به اشک من و شما ندارن وقتی اینجوری این عکس ها رو نشر میدیم!!!!این عکس از صبح رو گوشی همه ما اومد و هممون هم پاکش کردیم بدون اینکه پستش کنیم برای یکی دیگه به حریم شخصی دیگران احترام بذاریم!