یازده نفر مردن.کمه!!!!؟؟؟؟؟ اگه از یه شهرایی بود که اسم نمی برم الان عزای عمومی اعلام میکردن& ...
۱۳نفر مردن ،کم نیست اما خب این جو و شایعه پراکنی ها هم کمکی ب حال بقیه نمیکنه فقط استرس رو ب جون مردم میندازه،از صب تا حالا ده تا پی ام اومده ک اب میکروبی شده،فلان جاده بسته شده،سد فلان جا شکسته ،،،،همش شایعه پراکنی های دروغ،،تقریبا تمام کشور الان درگیر سیلابن ،،و همه جا خسارت وارد شده و تلفات گرفته ،،
هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عکس چه مشکلی داره عزیزم لباس زیر تنشه صورتش مگه شما میبینی متاسفم برای شما که اینجور داری قضاوت م ...
من خودم شیرازی هستم .چه قضاوتی مگه حتما باید صورتش مشخص باشه مسافرا نیازی به اشک من و شما ندارن وقتی اینجوری این عکس ها رو نشر میدیم!!!!این عکس از صبح رو گوشی همه ما اومد و هممون هم پاکش کردیم بدون اینکه پستش کنیم برای یکی دیگه به حریم شخصی دیگران احترام بذاریم!