2821
2789
بیخیال بابا همش چرتو پرته

واقعا ؟ البته چیزای خوب زیاد گفتن یه چیز بود ک اونو دوست نداشتم کلا امیدمو از دست دادم 

خدا کنه الکی باشه

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از صبح کلی کار کردم مادربزرگ و خاله ی شوهرم اومدن خونمون بعدش دوباره کلی کار کردم

ی کم پیش ناهار خوردیم شوهرم رفت بیرون واسه خالم باطری گوشی بخره

منم برم ظرف مرف بشورم برم ساک ببیندم فردا غروب میریم شهرستان 

از صبح کلی کار کردم مادربزرگ و خاله ی شوهرم اومدن خونمون بعدش دوباره کلی کار کردم ی کم پیش ناهار خو ...

خوش بگذره😊

بارداری سختی داشتم میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید مرسی  
واقعا ؟ البته چیزای خوب زیاد گفتن یه چیز بود ک اونو دوست نداشتم کلا امیدمو از دست دادم  خدا کن ...

اره بابا خییییلی کم پیدا میشن آدمایی که واقعا درست بگن الکی فکرتودرگیر نکن

اره بابا خییییلی کم پیدا میشن آدمایی که واقعا درست بگن الکی فکرتودرگیر نکن

باش عزیزم مرسی 😞😞😞

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
دارم گریه میکنم غصه م گرفته. عکسهای سیل رو که میبینم اعصابم داغون میشه. خدایا کی تموم میشه ؟ کی ؟&nb ...

غصه نخور عزیرم ایشالله درست میشه کارای خدا حکمت داره دیگه

خونه بابامیم ناهار خوردیم و دراز کشیدیم تو گوشی هستیم 😂

دلم خونه بابامو خواست😢

دلم خونه بابامو خواست😢

ما هم فردا برمیگردیم تهران باید بریم خونه داداش شوهرم 😢😭 که دوست ندارم برم‌یه ذره هم نگرانم نکنه حامله بشم از اول عید اصلا پیشگیری نکردیم‌😢

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

تو نی نی سایتم و اخبار سیل رو از تی وی دنبال میکنم.فردا قرار بود بریم خونه بابام ولی با این وضع پس فردا میریم.خیلی دلم گرفته.نگرانم ولی به روی خودم نمیارم.خواهرم شیراز زندگی میکنه.مامانم اینا شمالن.همه جام که سیله

من همین یه دونه ام!
2823
2791
2779
2792