عزیزم بسته به تعداد افراد خودت اندازه عدس رو مشخص کن من برای چهارنفر یک و نیم پیمانه ریختم، عدس رو با یه دونه سیب زمینی بزرگ ریختم تو قابلمه روشم آب ریختم تا کامل آبپز بشن و بپزن
بعد از اینکه هر دوشون پختن با گوشتکوب برقی کوبیدمش تا کاملا پوره بشه اگر برقی نداری می تونی از آسیاب یا گوشتکوب ساده کمک بگیری
بعدش یه دونه پیاز رنده کردم توش به علاوه دوحبه سیر خودم چون سیر نداشتم پودر سیر زدم
فلفل سیاه فلفل قرمز زرد چوبه نمک رو ریختم
بعدش دوتا تخم مرغ به علاوه دو قاشق سر پر آرد نخودچی نبود آرد گندم هم می شه زد
بعدش همرو یه دور قشنگ مخلوط کن و بعد تو دستت شکل بده و سرخش کن
خیلی هم بخاطر آهنی که داره مفیده