2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 51 پست

سلام مبارک باشه عزیزم من جات بودم نمیگفتم بهمسرم میرفتم ازمایش مثبت بود با جوابش شب براش جشن میگرفتم سورپرایزش میکردم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه عزیزم

انشاءالله به سلامتی بیاد بغلت

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مبارکه مثبته مال من ازین کمرنگ تره بتا دادم مثبت بود

سلامت باشی خانوم.برای شمام مبارک باشه.منم ماه قبل منفی بود نگران شدم گفتم شاید مثبت کاذب باشه.رفتم یه مدیکور گرفتم اونم مثبت شد.آزمایش هم دادم البته منتظر جوابم

مبارک باشه  الان بروآزمایش بده جوابشم بیاهمینجادوباره عکس بده ان شاالله که مثبته😍

رفتم ازمایش دادم گفت دو به بعد زنگ بزن.البته یه مدیکور هم خریدم مثبت شد

برو عزیزم بعدا بیا جوابمو بده؟ چند وقت اقدامی؟ مشکلی داشتین عایا، دوس داری ج بده😊

من سه ماهه.ولی ماه اول فقط یه بار اقدام داشتیم.ماه دومم بی برنامه بودیم.این ماه یه شب یا دوشب در میون اقدام داشتیم.مشکلی نداشتم فکر کنم

منم اینماه کلومفین خوردم و خیلی امیدوارم  کاش مامان بشممم 😍

ان شاءالله که میشی.من همه رو دعا کردم از صمیم قلبم که مامان شن.الهی شمام بشی زودتر با دل خوش و تن سالم