2777
2789
اوف مهمون داری خدایی ظلمه

اره واقعا ..مهمون بودن راحته

حالا مامانم از صب داره برا اینا صبحانه اماده میکنه از دیروز خونه ما هستن...فکر کنم باهم 13رو بگذرونیم😁

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۵روزه توخونم تازه امروزناهارمیخوام برم خونه مامانم شوهرم سرکاره دق کردم ازتنهایی خداشاهده افسردگ ...

بنده خدا دنبال یه لقمه حلاله ///// فضای مجازی رو دریاب

منم ۵روزه توخونم تازه امروزناهارمیخوام برم خونه مامانم شوهرم سرکاره دق کردم ازتنهایی خداشاهده افسردگ ...

منم شوهرم از روز دوم سرکاره😒😒😒

دلم پوسید 😢😢😢😢😢

نهایتش یه سر بزنیم به بزرگترا اونم 10دقیقه....😟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
اگه برنامه و هدف داشته باشی همچین وضعی پیش نمیاد 😉

الان چه هدفی داشته باشم.فعالیتهایی که انجام میدموبخاطرتعطیلات کنارگذاشتم بادوتابچه حوصله سررفته لااقل مدرسه میرفت کلاس آموزشی میرفت .همه رفتن مسافرت .

🩷🩷

اره واقعا ..مهمون بودن راحته حالا مامانم از صب داره برا اینا صبحانه اماده میکنه از دیروز خونه ما هس ...

خیلی ستمه من  فرار کردم از مهمون داری حالا حوصلم سر رفته :(

منم شوهرم از روز دوم سرکاره😒😒😒 دلم پوسید 😢😢😢😢😢 نهایتش یه سر بزنیم به بزرگترا اونم 10دقیقه. ...

خونه کسیم نرفتیم بچهام ازدربیرون نرفتن تازه امروزمیریم خونه مامانم .ازمسافرت دیروزاومدن گفتم خسته ان امروزمیرم

🩷🩷

خونه کسیم نرفتیم بچهام ازدربیرون نرفتن تازه امروزمیریم خونه مامانم .ازمسافرت دیروزاومدن گفتم خسته ان ...

عه پس ما پیشرفته تریم خونه4تا بزرگتر برا10دقیقه رفتیم😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خیلی ستمه من  فرار کردم از مهمون داری حالا حوصلم سر رفته :(

😂😂😂حالا من مجردم 

ولی حرص میخورم😆😆صدبار گفتم بریم مسافرت😐

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍