2777
2789
عنوان

از کارهای شوهرم آخرش دق میکنم ...میدوووونم که میگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 4601 بازدید | 204 پست
منم برام سواله

اخه وسایلم کهنه نیست. لیاسهام همه نو فقط دلم رو میزنه یا تنگ میشه واسم 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
واقعا جای من نیستید .... دفعه اول نیست که این کار رو میکنه . من دوست ندارم وسایلم رو بدم مادر شوهر ...

چه فرقی داره خدایی،تو که مبلا رو نمیخواستی

چقدر روی مادرشوهرت حساسی

بیجاره مادرشوهرت!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین بخشین این یه خصلت بده که داری که بهش میگن ( بخل)یا تنگ نظری چیزی که بدرد خودت نمیخوره رو چشم نداری ببینی کس دیگری هم ازش استفاده کن ...حتما حتما رو خودت کار کن وگرنه مریض میشی دوستم

اره واقعا خیلی توهین شد. من اگر تو شرایط شما بودم برشون نمیداشتم  به همسرم میگفتم به مامان بگ ...

من کل مبل و میز ناهار خوری استیل جهازم رو دادم‌ مادر شوهرم یه دست دیگه راحتی خودم خریدم، مامانم هم می دونه ناراحتم نشد اصلا

ازت بدم میاد اسی واقعا

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
واقعا جای من نیستید .... دفعه اول نیست که این کار رو میکنه . من دوست ندارم وسایلم رو بدم مادر شوهر ...

استاتر دیگه زیادی حساسی 

خب حالا مبلاتو به مادر همسرت بفروش چه فرقی داره خانم، دیگه مبل فروختن اجازه گرفتن نداره 

هرمشتری که میاد شما میگی به این بده به اون نه؟؟؟؟

پس فرقی نداره، دیگه یکم مناعت طبع داشته باش

حالا اون دستگیره‌های جهازت فرق داشت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وسایل خودمه که بی اجازه من اوردن اینجا ....دزدی نکردم که. 

نه استارتر.بزار سرجاشون. شوهرت اورده .مادرشوهرت که ازخونت برنداشته. کارت یخورده زشته. نزار فکرکنن توبدجنسی .ولی حسابی شوهرتو ادب کن.یا اصلا نگو که نمیخوام.بگو میزارم انباری میخوامشون یه فقیرمیشناسم.بعد خودت بده به یه نیازمند.شوهر احمق منم کلا به حرفم گوش نمیده کثافت. حتی اگرم گوش میده با بی میلی وقیافه گرفتن. مرتیکه ی خر.

تعجب میکنم از این تنگ نظری که نسبت مادرشوهرت داری

خوب اگه لازم داشته چه ایرادی داره که مبلارو به اونا بدی؟!؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیچاره مادر شوهره 🤢

اتفاقا مادرشوهره بیچاره نیست.چون همچین پسری تربیت کرده که اشغالای خونه زنشو میبره خونه مادرش 

نتیحه تربیت خودشه.معلومه از این موضوع هم ناراحت نیست خوشحالم هست

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹