گاهی اوقات که خونه رو جمع و جور میکنم و یا خونه تکونی میکنم همیشه کنارمه و کمک میکنه . گاهی نظر میده که چی رو کجا بزار یا سلیقه اش رو اعمال میکنه . من با اینکه از این جور مردها بیزارم ولی از اول زندگی بهش اجازه دادم کمک کنه تا یه وقت خیال نکنه کلفت گرفته ....مشکل اساسی من کمک کردن شوهرم نیست. مشکلم اینه که گاهی بعضی وسایل رو که میگم نمیخوام و دیگه دوست ندارمشون میگه بنداز دور . من هم میزارم تو پلاستیک و میگم بزار تو انباری یه روز به درد میخوره. چند سال پیش یه سری شال و روسری گزاشتم تو پلاستیک گفتم نمیخوام گفت میبرم میدم مامانم اونجا ادمهای فقیر میشناسه میده بهشون ، گفتم باشه . مادر شوهرم اینا نزدیک تهران زندگی میکنن . خلاصه...رفتم خونه مادر شوهرم دیدم شال به اون قشنگی رو انداخته زیر قابلمه موقع کشیدن غذا . با تعجب گفتم شال من اینجا چیکار میکنه . مادر شوهرم خندید گفت پسرم اورده گفته تو میخواستی بندازی دور . ببین چقدر هنر دارم از چیزهای دور ریختنی چه استفاده هایی میکنم ...خلاصه کلی حرص خوردم و اون شال رو یواشکی مادر شوهرم گزاشتم تو ساکم اوردم خونه و کلی با شوهرم بحث کردم که من میخواستم اون شال رو یه ادم نیازمند سرش کنه ثواب داره نه اینکه مامانت باهاش دمکنی درست کنه یا شیشه هاشو پاک کنه .....خلاصه اون جریان گذشت. الان خونه مادر شوهرم هستم . رفتم تو اشپزخانه میبینم دستگیره و دستمال های تو جهازم اینجاست مادر شوهر آویزون کرده به دیوار اشپزخونه اش . به شوهرم میگم اینا اینجا چیکار میکنه میگه تو اثاث کشی گفتی نمیخوام یادته؟ ....میگم من شاید گفتم نمیخوام منظورم این نبوده بیاری بدی مامانت اون هم بدون اجازه من ....میگه خودت گفتی بهش بده . میگم این رو جهازم بوده و یادگاری نگهش میدارم . خلاصه بهش برخورده و الان خودش رو زده به خواب . من هم وانمود کردم باهاش قهرم. دستگیره ها رو هم برداشتم گذاشتم تو کیفم. مادر شوهرم خونه نیست بیاد میبینه دستگیره ها به دیوارش نیست کیف میکنه ...مگه نه؟ .....به نظرتون با این شوهر های احمق باید چیکار کرد ....
برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشین بخشین این یه خصلت بده که داری که بهش میگن ( بخل)یا تنگ نظری چیزی که بدرد خودت نمیخوره رو چشم نداری ببینی کس دیگری هم ازش استفاده کن ...حتما حتما رو خودت کار کن وگرنه مریض میشی دوستم
واقعا جای من نیستید .... دفعه اول نیست که این کار رو میکنه . من دوست ندارم وسایلم رو بدم مادر شوهر ...
تعجب میکنم از این تنگ نظری که نسبت مادرشوهرت داری
خوب اگه لازم داشته چه ایرادی داره که مبلارو به اونا بدی؟!؟!
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️