2777
2789
خیلی صداش زدم برا این حاجت

اگه ازته دل صداش زدی ونشده بدون به نفعت نبوده تو قرآن نوشته خیلی ازچیزها بظاهر شرن ولی درنهایت متوجه میشین که خیرتون دراونه..بسپاربه خودش

آندم که باتوباشم یک سال هست روزی....واندم که بی توباشم یک لحظه هست سالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رواشدن حاجتی که هیچ امیدی به آن نباشد👆👆👆👆رو بخون و انجام بده و هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت ناامید نشو و همیشه خدارو صداکن برای منم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دعاکن خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی به دعا محتاجم دعا کن خدا گرفتاری هامو حل کنه و منو مورد امتحانای سخت قرارنده و منم هرچه سریعتر حاجت رواشم

برای من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دعا کن خیلی خیلی خیلی محتاجم به دعا هروقت یادت افتاد سرنمازات تو دعاهات هرجای زیارتی که رفتی برای منم دعا کن خیلی خیلی خیلی محتاجم به دعا

ان شاءالله هرچه سریعتر حاجت رواشی

حاجتم خیلی سخته یه جورایی اگه به کسی بگم میگه سخت و محاله یعنی امیدوار باشم؟

امکانش هست بگید حاجتت چیه.قصدم فضولی نیس تنها کمکه..البته اگه در زمینه بیماری جسمی یا روحی خدای نکرده??