2777
2789
😔💔

هیچکس از یه ثانیه بعدخبرنداره غیرخدا.حالاخودم براسرگرمی افرادی که پیشگویی میکنن توسایت ازشون یوال درموردآینده میپرسم ولی قبول ندارم چون خداعلم پیشگویی وخبرازآینده روبه هیچکس نداده

🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدای دیروز و امروز خدای فرداها هم هست 

فکر فردا نباش خدا زودتر از تو اونجاست 😍😍😍😍

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

هر سال گوه تر از پارسال با عرض پوزش بخاطر طرز بیانم 

انچه عیان استچه حاجت به بیان است 

خودتون دارید میبینید تو ایران چه خبره  

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇

شما کار میکنید؟گاشت ناخن دارین؟

آهای خانومی که نی نی میخوایی به جا این که هی پست میزاری غصه میخوری پاشو وضو بگیر قرآن بوس کن نیت کن شروع کن بخونش روزی چند صفحه بعد نماز بخون ایشالا یه نی نی خوشمل خدا بهت بده😍😍 
💔دعا کن واسم

حتما عزیزم ..به حق سید کوچولوی توی دلم ان شاء الله خدا کمکت کنه عزیزم ..حاجت روا باشی ان شاء الله 😍

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

عجب... اونی که با علوم خفیه و غریبه و رمل و سیمیا اشنایی داره که اینجا نمیاو بگه من موکل دارم و تازه وار هرکسی رو راه نمیندازه.تصاویر رو هم مبهم میبینه و رمزی...

راستی چرا اینقدر یخچال خونتون صدا میده

چرا همش فکر میکنی خدا دوست نداره

کمترم به اون شخص فکر کن چون سودی نداره،همه یه بار مشکلت رو تجربه کردن؛یکی تو سن کم یکی تو سن بالاتر ولی روزی فراموش میشه...

به جای اینکه اسمت رو دوست نداشته باشی و تو فکر اسمای دیگه باشی از اسم اصلی خودت و سرنوشتت لذت ببر.

دختر خالت هم سرنوشت خودشو داره و مشکلای خودشو

پسری که تو فامیل هست به دردت نمیخوره و به احوال پرسی های الکی مادرش اعتماد نکن جون کلا زن خوشرویی هست

و طرف این چیزا نرو که جز به اذن خدا برگی از زمین نمیفته

لباسی رو هم که پوشیدی عوض کن چون زبره و احساس خوبی بهش نداری

مثلا از زندگیت گفتم

میشه ۲۰۰ تومن

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...