2733
2734

من تو قابلمه درست میکنم خیلی خوب میشه تو پلوپز امتحان نکردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
وای واقعا؟؟ میشه به منم یاد بدین؟؟  دقیقا همونجور که درست میکنی؟    

اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن تا کمدنمک نشه ، پیاز رنده شده ، فرداش دستو پای مرغو با نخ محکم ببند ، حتما ببند چون بعد پخت میفته ، مواد شکمو اماده کن بریز تو شکمش بعد شکمشو بدوز بعد تو قابلمه روغن بریز هر ۴ طرفشو سرخ کن ، بعد درشو ببند ، اب اصلااااااا نریز چون خودش کلی اب میندازه ، بعد که پخت ابش خشک شد دوباره توی همون روغنا یکم سرخ کن ، اگه نتونستی ترسیدی بپاشع  ، بزارش تو ظرف پیرکس بزار تو فر ، فر بالا رو کم روشن کن هی از روغنشم بریز روی مرغ تا طلایی شه 

اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن ...

مرسسسسسسسی عزیزم 

که با حوصله برام نوشتی   

کدبانوی گل و مهربون

2738
اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن ...

ببخشید عزیزم چندساعت طول میکشه بپزه؟

چجوری دست و پاشو ببندیم  

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
ببخشید عزیزم چندساعت طول میکشه بپزه؟ چجوری دست و پاشو ببندیم    

من با نخ کوبلن میبندم چون حتما باید ببندی ، دورش میپیچم ، بعد از پخت موقع سرو با قیچی باز میکنم، حدود۲ ساعت طول میکشه ، من وقتی برا نهار بخوام از ساعت ۹ میزارک تو قابلمه تا ۱۱ بعد میزارم تو فر ، همش از روغن میریزم روش تا خوشگلو طلایی شه

من با نخ کوبلن میبندم چون حتما باید ببندی ، دورش میپیچم ، بعد از پخت موقع سرو با قیچی باز میکنم، حدو ...

دلم خواست با این تعریفی که شما کردی😃

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
کاری نداره که زوذ اماده میشه ، من اصولا برا مهمونیای بالای ۲۰ نفر میپزم چون از مرغ تیکه خیلی راحت تر ...

چ هنرمند😍همیشه از بیرون میخرم حتما یبار خودم میپزم

تو فر یا ماکروفرم همین قدر تایم میبره تا بپزه؟

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

Niniyar_2

fatooooonam | 29 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز