2726

من تو قابلمه درست میکنم خیلی خوب میشه تو پلوپز امتحان نکردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
وای واقعا؟؟ میشه به منم یاد بدین؟؟  دقیقا همونجور که درست میکنی؟    

اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن تا کمدنمک نشه ، پیاز رنده شده ، فرداش دستو پای مرغو با نخ محکم ببند ، حتما ببند چون بعد پخت میفته ، مواد شکمو اماده کن بریز تو شکمش بعد شکمشو بدوز بعد تو قابلمه روغن بریز هر ۴ طرفشو سرخ کن ، بعد درشو ببند ، اب اصلااااااا نریز چون خودش کلی اب میندازه ، بعد که پخت ابش خشک شد دوباره توی همون روغنا یکم سرخ کن ، اگه نتونستی ترسیدی بپاشع  ، بزارش تو ظرف پیرکس بزار تو فر ، فر بالا رو کم روشن کن هی از روغنشم بریز روی مرغ تا طلایی شه 

اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن ...

مرسسسسسسسی عزیزم 

که با حوصله برام نوشتی   

کدبانوی گل و مهربون

اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن ...

ببخشید عزیزم چندساعت طول میکشه بپزه؟

چجوری دست و پاشو ببندیم  

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
ببخشید عزیزم چندساعت طول میکشه بپزه؟ چجوری دست و پاشو ببندیم    

من با نخ کوبلن میبندم چون حتما باید ببندی ، دورش میپیچم ، بعد از پخت موقع سرو با قیچی باز میکنم، حدود۲ ساعت طول میکشه ، من وقتی برا نهار بخوام از ساعت ۹ میزارک تو قابلمه تا ۱۱ بعد میزارم تو فر ، همش از روغن میریزم روش تا خوشگلو طلایی شه

من با نخ کوبلن میبندم چون حتما باید ببندی ، دورش میپیچم ، بعد از پخت موقع سرو با قیچی باز میکنم، حدو ...

دلم خواست با این تعریفی که شما کردی😃

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
کاری نداره که زوذ اماده میشه ، من اصولا برا مهمونیای بالای ۲۰ نفر میپزم چون از مرغ تیکه خیلی راحت تر ...

چ هنرمند😍همیشه از بیرون میخرم حتما یبار خودم میپزم

تو فر یا ماکروفرم همین قدر تایم میبره تا بپزه؟

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز