اره عزیزم ، از شب مرغتو تو مواد بخوابون سلفون بکش تا مزه دار شه ، هل ، زعفران ، نمکو قشنگ همهجاش بزن تا کمدنمک نشه ، پیاز رنده شده ، فرداش دستو پای مرغو با نخ محکم ببند ، حتما ببند چون بعد پخت میفته ، مواد شکمو اماده کن بریز تو شکمش بعد شکمشو بدوز بعد تو قابلمه روغن بریز هر ۴ طرفشو سرخ کن ، بعد درشو ببند ، اب اصلااااااا نریز چون خودش کلی اب میندازه ، بعد که پخت ابش خشک شد دوباره توی همون روغنا یکم سرخ کن ، اگه نتونستی ترسیدی بپاشع ، بزارش تو ظرف پیرکس بزار تو فر ، فر بالا رو کم روشن کن هی از روغنشم بریز روی مرغ تا طلایی شه