2777
2789
میشه تاریخ بگی؟ تا سیزده؟ 

شما اول گفتی 16 و17 میشه یک بار دیگه جزهایی که میخونین را بگین یادداشت کنم 

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب منم یه جزء بدین عزیزم 

جز 3 را بخونین التماس دعا باز هم اسامی را مینویسم در اخر کنار جزهاشون که اشتباه نشه بازم به تاپیک سر بزنین

سلام  قبول باشه  التماس دعا  منم جزء ۳۰ راستی استاتر تو پست بعدیت بنویس کامل چ جز ...

عزیزم ممنون در پناه قران همگی انشاءالله

سلام  قبول باشه  التماس دعا  منم جزء ۳۰ راستی استاتر تو پست بعدیت بنویس کامل چ جز ...

بله عزیزم پس برای شما هم جز 30 نوشتم کامل شد تعداد انشاءالله با اسامی برای یاداوری مینویسم حاجت رواشی

سلام.جز 30 رو برداشتن وگرنه حتما شرکت میکردم

منجم🪐قبل سوال امضامو بخون لطفا👈سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫توی تاپیکا از من راجب چارت تون سوال نپرسید، من نه تو این سایت برای کسی چارت تفسیر کردم تا الان❌️ نه سوال شخصی جواب میدم ❌️نه انقدر بیکارم که رایگان برای کسی کار نجومی انجام بدم❌️ اگر تاپیکی میزنم صرفا برای اطلاعات عمومی و فاصله گرفتن از تاپیکای خاله زنکی هست و من به هیچ عنوان و توی این سایت بیزینس نمیکنم به چند دلیل❎️ دلیل اول اینکه توی این سایت ممنوعه کلا⛔️ دلیل دوم اینه که تفسیر چارت کار سختیه و بشدت زمانبر! پس فکر نکنید قراره ۴ تا جمله تایپ بشه و تمام! اصلا تو نی نی سایت چنین چیزی ممکن نیست! ضمنا هیچ تفسیر چارتی رایگان نیست! من وظیفه ای در قبال کسی ندارم که با یه عالمه توقع بهم پیام میدید😐 لطفا به قانون سایت و قانون کار من احترام بذارید.ممنون

شما اول گفتی 16 و17 میشه یک بار دیگه جزهایی که میخونین را بگین یادداشت کنم 

16

17

5

8

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
سلام جز۱۴ استارتر..کسی برنداشته؟

سلام نه کسی برنداشته برای شما قبول باشه با نفسای قشنگتون برای منم دعا کنید التماس دعا از همه و در راس همه دعاها ظهور اقا امام زمان متشکر

سلام نه کسی برنداشته برای شما قبول باشه با نفسای قشنگتون برای منم دعا کنید التماس دعا از همه و در را ...

اللهم عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

منم التماس دعا دارم

سلامتی امام زمان و۳۱۳یارش

وحاجت روایی همه ...🌷

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺