2789
با سقوط دستهای ما آخ آخ آخ🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انقدر حالمو خراب کرد نصفه ولش کردم:/

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااایی نه برو تاآخرش😂🤦🏻‍♀️حال خراب هنوز نمیدونی چیه

تا یه هفته پاچه همه رو می گرفتم  

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
کاربری شما منو یاد کتاب امانت عشق انداخت خوندین

بله عزیزم از روی همون رمان این اسم و گذاشتم

بله عزیزم از روی همون رمان این اسم و گذاشتم

کتاب دیگش بوسه تقدیر هم از همین نویسندست دوست داشتید بخونید

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
کتاب دیگش بوسه تقدیر هم از همین نویسندست دوست داشتید بخونید

خوندم عزیزم، وارث عذاب عشق هم برای همین نویسندس قشنگه

خوندم عزیزم، وارث عذاب عشق هم برای همین نویسندس قشنگه

نه این کتابشو نخوندم ندارم باید تهیه کنم من قلم این نویسنده را دوست دارم با اینکه بعضی جاهاش باهاش گریه کردم

نه این کتابشو نخوندم ندارم باید تهیه کنم من قلم این نویسنده را دوست دارم با اینکه بعضی جاهاش باهاش گ ...

خیلی خیلی عاشق رمان امانت عشق هستم کلی باهاش خاطره دارم حتی ب یاد شخصیت علی اسم پسرمو علی گذاشتم  

وارث عذاب عشق هم تو نت هست می تونید دانلود کنید

بهترین رمانی که تو زندگیم خوندم

((مرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد )) بود..

تا حالا به هرکی دادم بخونه به جونم دعا کرده بس که خندیده و روحش شاد شده😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
خیلی خیلی عاشق رمان امانت عشق هستم کلی باهاش خاطره دارم حتی ب یاد شخصیت علی اسم پسرمو علی گذاشتم &nb ...

موافقم خیلی امانت عشق قشنگه چه جالب که اینقدر اثر داشته که اسم پسرتون هم گذاشتین البته اسم علی کلا زیباست

بهترین رمانی که تو زندگیم خوندم ((مرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد )) بود.. تا حالا ...

ایرانیه 

ایرانیه 

نه سوئدیه

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔