2777
2789
یعنی چی حق نداره باکسی حرف بزنه به غیرازتو مخصوصا کسی که خواسته بینتون وبهم بزنه

میگ بیا بش فرصت بدیم 

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
رلت😐😂 به نظرم ب رلت بگو صلاح نیس کلا دختر خوبیم ک باشه اینطور روابط بی معنیه چ خواهر چ دوست اجتما ...

تازه دختره با گریه ویس داده تو تو قلب منی داداش اگ منو نخای من بدی در حقتون نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو دیگه تا حالا نشنیده بودم به لطف نی نی سایت اینم شنیدیم😐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
ب نظرم این دختر رلتو دوس داره سمه برای رابطتت اگه پسره هم اصرار کرد بدون بهش حس داره

سنشون بهم نمیخوره اخه اصرار ک خیلی میکنه هی میگ برو فک کن 

ب نظرم این دختر رلتو دوس داره سمه برای رابطتت اگه پسره هم اصرار کرد بدون بهش حس داره

ولی فبلا ک باهم حرف میزدن دخترع خیلی عشقم عشقم میکرد 

من که اصلا درک نمیکنم و نمپسندم همچین روابطی رو ؛ 

بنظرمنم خواهر مجازی مال زمانیه که تو توی زندگیش نیودی و شاید احتیاج داشته بایکی حرف بزنه ، ولی الان دیگه تو هستی و اون نیازی به ادامه رابطه اش با اون نیس ، مگر اینکه واقعا یه وابستگی باشه که تو باید سعی کنی کمش کنی بل سیاست خودت

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘