2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه بهتون .....

| مشاهده متن کامل بحث + 18655 بازدید | 255 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تامجردن که مهم نیستن تا ازدواج میکنن💩همومیخورن😏

شوهرم قبل از ازدواجمون علنن میگفت از پدر و مادرم متنفرم و رابطه خوبی باهاشون نداشت آخر هفته ها هم که کلا پیش دوستاش بود الان ببینی باورت نمیشه جوووووری دل میدن و قلوه میگیرن که.... متنفرم از این رفتارهای منفعت طلبانه، با تمام وجودم متنفرم.. 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

میگم رامین الویت زندگیت کیه میگه مرغ عشقمون😐

میگم نه تو آدما بازم میگه مرغ عشقمون😐😐😐😐

میگم من که میدونم کیه!

_ کی؟

خودم😝

_ زاررررررت😊😕😕😕😕

فان#  

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

شوهر من نگفته ولی بگع میگم چه حالب توام که مثل منی.

چرا انقدر زود ناراحت میشید بزار بگه.اون میخواد لج تورو دربیاره وگرنه این حرفا گفتن نداره

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
تامجردن که مهم نیستن تا ازدواج میکنن💩همومیخورن😏

شوهر من محل سگ بهش نمیدن فقط نیست دستش به دهنش میرسه میدوشنش تا دلت بخواد 

تا ازدواج میکنن یاد ننه باباشون میوفتن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

نامزد من پدرش فوت شده و مادرش خیلی  براش زحمت کشیده یه بار بحث کزدیم بهش گفتم من چندین نفر تو زندگیه تو هستم گفت دومی اولی منطورش مادرش بود البته من ناراحت نشدم امیدوارم من براش اولویت های اول باشم ناراحت اینم نشدم که مادرش اول باشه یعنی خوشحال هم شدم که همسرم قد دان مادرش هست چون واقعا مادر خیلی زحمت میکشه مکه خودت مادر نیستی که ندونی؟۹ ماه غذاب بارداری درد زایمان و زحمت بزرگ کردن تا مرگ نگرانی های مادرانه اگه یکی بتونه یه زن رو عقد کنه و بیاره بزاره بالاتر از مادرش اون آدم می تونه خیلی راحت تر از اولی یه زن دیگه جایگزین خانمش بکنه چون من خودم در اینده انتطار دارم این همه زحمت بکشم بچه دار بشم و بزرگ کنم بچم قدر دانم باشه نه که این همه زحمت بکشم اون راحت ازدواج کنه و مادرش رو بزار کنار کسی که قدر مادرش رو بدونه مشخصه آدم وفادار و خانواده دوست هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

سلام دوستان. 

درسته پدر و مادر خیلی زحمت میکشن و با هیچی جبران نمیشه. ولی خب بچه رو با میل خودشون میارن تو این دنیا و دعوتش میکنن به زندگی نمیدن همسایه بزرگ کنه که بایدم زحمتشو بکشن. اینکه بخاطر باردار  شدن بچه ها و بزگ کردنشون منت سرشون گذاشت و انتظار داشت بین همسر و پدر و مادر اولویت تعیین کنه اوج خودخواهیه. حالا من نمیگم خانواده رو کلا بذاری کنار ولی هرکسی جای خودشو داره. کسی که ازدواج میکنه باید خودش این تساوی رو برقرار کنه. حالا این نظر من بود کسی هم اگه مخالفه نظرش محترمه

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

بی احترامی که هرگز و هیچ توجیهی نداره حتی خانواده خودم باشه برخورد جدی میکنم

ولی تو بحث اولویت ها بستگی داره اولویت قلبی و حسی رو گفته باشه یا مسیولیتی

قطعا حسی رو میپذیرم چون چیز عجیبی نیست هرچند که قطعا حسودی میکنم

ولی تجربه زندگی بهج اثبات کرده که چه زن چه مرد اگه عاقل باشن باید بدونن که واقعا اول پدرو مادر فقط اونان که موندگارهای واقعی ان

ولی از نظر مسئولیتی نه هرگز 

راستی بعد ی سال فرصت کردم ی سر بیام سایت😍

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
سلام دوستان.  درسته پدر و مادر خیلی زحمت میکشن و با هیچی جبران نمیشه. ولی خب بچه رو با میل خود ...

عزیزم اگه پدر و مادر وظیفه دارن بچه دار شدن برای بچه هاش زحمت بکشن پس بچه ها هم وظیفه دارن قدر دان باشن هر کس جای خودش مادر مادر هست همسر هم همسر نه مادر می تونه همسر بچش باشه نه همسر می تونه جای مادر باشه هر کس جای خودش رو داره بهترین راه اینه که آدما در جای خودش باشن و انتظار بیخودی نداشته باشن نه مادر می تونه به بچش بگه بیخیال همسرت فقط من نه همسر این حقو داره بگه مادرت رو ولش کن فقط من هستم و بس

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم اگه پدر و مادر وظیفه دارن بچه دار شدن برای بچه هاش زحمت بکشن پس بچه ها هم وظیفه دارن قدر دان ب ...

بله عزیزم همینطوره. متقابله. کلا با اولویت تعیین کردن مخالفم. منم گفتم هرکسی جای خودشو داره❤

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

اصلا چرا یه همچین سوال هایی رو می پرسید مثل بچه ای که ازش میپرسن مامانت رو بیشتر دوست داری یا بابا تو  

اگرم تو دعوا گفته که قضیه جداست 

سعی کنید هم رو تو منگنه نزارید هرکسی پدر مادرش رو خیلی میخواد در کنارشان همسرش رو هم میخواد 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
شوهرم قبل از ازدواجمون علنن میگفت از پدر و مادرم متنفرم و رابطه خوبی باهاشون نداشت آخر هفته ها هم که ...

تحمل رفتارای خوب وبدشون برای ماهاس خوبیاشونو جاهایی که منفعتی باشه خانوادشون😏

شوهر من محل سگ بهش نمیدن فقط نیست دستش به دهنش میرسه میدوشنش تا دلت بخواد  تا ازدواج میکنن یاد ...

اخ که نگو دلم خونه

ماتا وضعمون خوب نبود هیچکدومشون خبریشون نبود حالا مث انگل چسبیدن که استفاده داره براشون حالا یادشون اومده پسریم داشتن و اینم یادش اومده خانواده داره😏