hani_amir مدیر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان 😔 بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 16 پست الان ١٨ روز از پریودم گذشته ٤روز که گذشته بود بیبی زدم منفی بود تا الانم که نشدم نمیدونم باردارم یا ن مسافرت هستیم نمیتونم ازمایش هم بدم ولی هیچ علایمی ندارم فک کنم نیستم😔😔موندم چیکار کنم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1398/01/02 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xhhshdhsh عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 641 منم بعد پنج روز زدم منفی بود الان ۸ روز گذشته هنوز پری نشدم خدایاااااا صدامووووو بشنوووو توروخداااا بهم ی نی نی بده توروخدا واس مادرشدنم ی صلوات بفرستین خداجونم یازده ماه شد مامانی بیا توروخدابیایاامام رضا نی نیمو ازتومیخاممممم یاااخدا
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 منم بعد پنج روز زدم منفی بود الان ۸ روز گذشته هنوز پری نشدم خیلی سخته من الان ١٨ روز گذشته نشدم😔 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆