2777
2789
عنوان

بالاخره به سختی زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 68 پست
بالاخره سزارين كردى الهى كه ًخير نبينن 

اره الان هم کمرم و واژنم درد میکنه داغون شده هم بخیه . به خدا که نمیگذرم ازشون . تازه ۴ صبح کادر اتاق عمل دعوا داشتن با دکترم که چرا مارو این موقع کشوندی . بهش دارو میدادین تا ۸ صبح بیایم😐

خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من واسه عوض کررن پوشکش گفتم پماد فیروزز خوبه روغن بدن رو که واسه مرطوب کردت تنش میزنی ک پوستش ...

😁 هیچی بلد نیستم . روغن و کی میزنن؟ پودرم میزنن‍؟

خداروشکر
اره الان هم کمرم و واژنم درد میکنه داغون شده هم بخیه . به خدا که نمیگذرم ازشون . تازه ۴ صبح کادر اتا ...

الهی😔

ببین چطوری بهترین روز مادرو اینطوری سخت و تلخ میکنن

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
اره الان هم کمرم و واژنم درد میکنه داغون شده هم بخیه . به خدا که نمیگذرم ازشون . تازه ۴ صبح کادر اتا ...

كثافت هاى مفتخور خوابشون واجبتره تا جوونه دو تا انسان  اينا انسان نيستن بخدا دارن زجركش ميكنن ملت رو نع جوونه مادر ارزش داره نع جوونه بچه خدا ازشون نگذره يه خانمى اينجا زايمان طبيعى كرده و اكسيژن به بچه نرسيده ديگه بچش دور از جوون دور از جوون عقب مونده ذهنى شده حالا هيچكس پاسخگو نيست زندگى يه مادر رو نابود كردن تا اخر عمر بايد قطره قطره اب بشه باز خداروشكر عزيزم زايمان كردى ولى خوب حتما بايد ميزاشتن هم درد زايمان طبيعى رو ميكشيدى هم سزارين به هر حال خدا خودش مواظبه جفتتون باشه🌺

😁 هیچی بلد نیستم . روغن و کی میزنن؟ پودرم میزنن‍؟

ببین پودر رو دکترا میگن نزنید واسه پوست خوب نیس

دستمال مرطوبم خوب نیس چون خشک میکنه پوست بچه رو

فعلا هموم پنبه و آب خوبه

اگه پی پی کرد اگه بتونی یه کوچولو آب بزنی بهتره 

بعد از این که باپنبه و آب پاکش کردی با دستمال خشکش کن

بعد یه کوچولو خیلی کم پماد بزن که نسوزه تو پوشک

زیاد هم نذار بمونه تو پوشک

تقریبا هر دوساعت ولی اگه قبل اون خیلی خیس بود هم عوض کن

كثافت هاى مفتخور خوابشون واجبتره تا جوونه دو تا انسان  اينا انسان نيستن بخدا دارن زجركش ميكنن م ...

مرسی گلم  واقعا نمیدونم چی بگم خیلی بهم سخت گذشت ۸ صبح با کیسه پاره شده رفتم بیمارستان دکترم اومد گفت این نمیتونه بیمارستان گفت ۱۲ ساعتشو باید بکشه...

بچه کلش گیر کرده بود  بیشرفا روز بعد ساعت ۴ بردنم اتاق عمل . اونم دکترم هی زنگ میزد اینا زنگ نمیزدن بگن پیشرفت نداشته😭

خداروشکر