2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایرانی بعضی مارکاش خیلی خوبن  مثل اسنوا و پارس خزر مثلا تحقیق کن ایرانی خوب بخر با شصت تومن یه جهاز خوب می تونی ببری ولی اگر بخای خارجی بخری همش میره به لوازم برقیای اشپزخونه 

کسی میدونه الان یخچال و فریزر دوقلوی سامسونگ چند هستش؟؟؟

من میخام ساید اسنوا بخرم نبود اصلااا

میگفتن دنبالش نگرد چون ۸۰ میلیون هم شده

الجی هم خواستم بخرم ۳۰ و خورده ای 

منصرف شدم

خدا حال همه رو خوب کنه..

مطمئنید با ۶۰ میشه جهیزیه خرید??

اخه همش شوهر من میگه ۵۰۰. میلیون هر کدوم جهیزیه میخوان  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مبارکت باشه منم از مرداد تا مهر داشتم جهیزیه میخریدم بازار رشد وحشتناکی داشت

خیلی بد شد خیلییی

از شانسمون دیگه

ولی خدا کمک‌میکنه نترس

برو جلو اصلا نیمفهمی جور‌میشه

خدا حال همه رو خوب کنه..

بزرگ هارو اول بخر 

6-7 تمن مبل راحتی خوب 

3 تومن گاز 

6 تومن لباسشویی 

10 تومن یخچال 

15 تومن فرش 

4 تومن نهار خوری 

2 تومن لوستر 

2 تومن پرده 

3 تومن تخت 

البته من باشم جنس ایرانی خوب می خرم کمتر پول بدم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خیلی بد شد خیلییی از شانسمون دیگه ولی خدا کمک‌میکنه نترس برو جلو اصلا نیمفهمی جور‌میشه

من حدود 130 تا 140 بدون سرویس چوب خواب وسیله خریدم

ولی الان دارم جدا میشم

اصل زندگی چیز دیگه ای هستش

2823
2791
2779
2792