2777
2789
عنوان

بزرگترین درد

279 بازدید | 15 پست

بزرگترین درد اینکه سال جدید....وقتی میخوای بابا بزرگتو بغل کنی بگی هرچی هستم مدیون دعای توام...مدیون حرفای تو...مدیون دل بزرگ و مهربونت ....بگه.تو کی هستی،؟؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

دقیقا علائم الزایمرش از روهفته پیش شروع شد...امشب یه دفعه دیدم مادربزرگم سراسیمه د خونمون رو میزنه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

خونه رو نصفه شب ول کرده بودو رفته بود....خیلی درد بدیه..خیلی😭😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی پیدا شد؟

خودش برگشت...عصبانی بود که چرا دنبالش می گردیم..؟...مگه بچست؟😢😢😢

خداروشکر . آخه گفتی آلزایمر داره

اولاشه...تازه دوهفتست متوجه شدیم...

بزرگترین درد دنیا بیماری اولاده من هنه اینایی که میگیو چشیدم مادربزرگم آلزایمر شدید داشت فکر میکرد مجرده هر روز میرفت در خونه مادرش و خیلی مشکلات دیگه خیلی غصه ها تو دنیا خوردم خیانت دیدم هر بدبختی بگی سرم اوند ولی بزرگترین درد دنیا اتیسم پسرمه که درمانی نداره یعنی از وقتی فهمیدم حس میکنم غصه های قبلی تو زندگیم سو تفاهم بوده ببخشید پر حرفی کردم یهو سر درد و دلم باز شد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
بزرگترین درد دنیا بیماری اولاده من هنه اینایی که میگیو چشیدم مادربزرگم آلزایمر شدید داشت فکر میکرد م ...

خدا صبرش رو بده بهت...من از نزدیک اوتیسمی رو دیدم نمی‌تونستم چشای مادرش نگاه کنم تا فکر نکنه حس ترحم دارم بهش

خدایا فراموشم نکن💓💓💓
خدا صبرش رو بده بهت...من از نزدیک اوتیسمی رو دیدم نمی‌تونستم چشای مادرش نگاه کنم تا فکر نکنه حس ترحم ...

😔😔😔😔😔

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

😔😔😔😔

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
بزرگترین درد دنیا بیماری اولاده من هنه اینایی که میگیو چشیدم مادربزرگم آلزایمر شدید داشت فکر میکرد م ...

عزیزم ی بجه دیگ بیار

اون سرتو. گرم میکنه روحیت خوب میشه ب لطف خدا این بچتم اونو میبینه خوب میشه بخدا

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

عزیزم چندسالشه

علایم فاحشش چیه

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢