parnianjoon مدیر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 487 عنوان شب و دل! | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 17 پست بچه ها کیا مث من شب که میشه دلشون میگیره؟! به نظرتون چی کار کنیم؟! 1398/01/01 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parnianjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 487 من از وقت غروب خیلی حالم خراب میشه شبا خابم پریشونه همش بیدار میشم صبحا جوری خستم انگار شب تا صبح کا ... چه عکس خوشگلی! تو طول روز دغدغه ذهنی زیاد داری نکنه؟!ولی برا اضطراب قبل خواب یه صفحه قرآن بخونی خیلی آرامش میده...!
parnianjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 487 من از وقت غروب خیلی حالم خراب میشه شبا خابم پریشونه همش بیدار میشم صبحا جوری خستم انگار شب تا صبح کا ... البته با شیکم زیادی گشنه یا زیادی سیرم نخواب!
missoha عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1881 البته با شیکم زیادی گشنه یا زیادی سیرم نخواب! من اصلا اشتهام قفل شدده بس که مصیبت دارم بخاطر مشکلاتمه ربطی به اشتها نداره برو تاپیکامو بخون دستت میاد چقد مصیبت زدم اغثنی یا غیاث المستغیثین اغثنی یا رفیق من لا رفیق له اغثنی یا غیاث من لا غیاث له به داد دلم برس خدای من . تنها رفیق بی کسی هام