2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست
من هستم آقا هرکی خواست تا صبح هستم فقط توروخدا نرید سمت این چیزا

خندم گرفت عزیزم 

نمیخوام برم دوستم ندارم ولی همش فک میکنم با این کار دلم خنک میشه متاسفانه 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
وقتی بدبختیای منو داشته باشی فکر این چیزا هم میاد تو مخت عزیزم  لعنت به این زندگی

عزیزم فقط،تو نیستی خیلیاااااا مشکل دارن خیلیا از زندگی خستن ولی محبورن ادامه بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته خیانت کار درستی نیست چون ماه پشت ابر نمیمونه ادم لو میره اونوقت با بی،ابرویی طلاقت میده هم زند ...

سه ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم 

بچه بیاد تو این زندگی خودمو میکشم با این زندگیه نمونم

خانواده خوبی دارم‌ک پشتمم نمیدونم چرا موندم تو این زندگی بهش ی فرصت دادم این آخرین سریه و سری بعد تمومش میکنم تا بخاطر اون حروم زاده فکر این چیزا نیاد تو سرم 

عزیزم فقط،تو نیستی خیلیاااااا مشکل دارن خیلیا از زندگی خستن ولی محبورن ادامه بدن 

خودم شاغلم و خانواده خوبی دارم ک حمایتم کنه ولی نمیدونم به چیه این زندگی دلمو خوش کردم همش دلم میخواد درستش کنم ولی متاسفانه موفق نمیشم 

والا با هرکی حرف بزنی همه هزارتا مشکل دارن بهش فکر نکن فقط از خدا بخواه نجاتت بده راه درست رو نشونت ...

ای بابا ان شاالله ک‌آدم شه منم این فکرارو نکنم 

خودم شاغلم و خانواده خوبی دارم ک حمایتم کنه ولی نمیدونم به چیه این زندگی دلمو خوش کردم همش دلم میخوا ...

تو فقط به این زندگی عادت کردی عادت دقیقا مثل معتادی که میدونه مواد سم ولی بهش اعتیاد داره توهم به این زندگی مسموم وابسته شدی بکن از این محیط آلوده تا خودتم آلوده نکرده ترک عادت سخته ولی بعد از ترکش تازه می فهمی زندگی واقعی چی بوده 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
خودم شاغلم و خانواده خوبی دارم ک حمایتم کنه ولی نمیدونم به چیه این زندگی دلمو خوش کردم همش دلم میخوا ...

اینا درست که نمیشه هیچ ادم رو هم نابود می کن الان شما اون رو که نمیتونیی درست کنی هیچ ،خودت هم داغون شدی و حتی میخوای بیشتر از این هم به خودت ضربه بزنی و عزت نفس خودت رو بیاری پایین و به تلافی بری با یه اشغال مثل شوهر ت حرف بزنی،پس وقتت رو بیشتر از این تلف نکن.اونای که میمونن و میسازند یا مقابله به مثل می کنن  مجبورند چون درامد ندارن و پشتوانه ایی ندارن یا بچه دارن،ولی شما شرایطط فرق داره میتونی راحت جدا شی و بری پی زندگیت

اینا درست که نمیشه هیچ ادم رو هم نابود می کن الان شما اون رو که نمیتونیی درست کنی هیچ ،خودت هم داغون ...

اره میدونم 

فقط این ده روزو بهش فرصت دادم ببینم چیکار میکنه بعدش تکلیف خودمو معلوم میکنم

اره میدونم  فقط این ده روزو بهش فرصت دادم ببینم چیکار میکنه بعدش تکلیف خودمو معلوم میکنم

ببین من یه پیشنهاد دارم بعد از ده روز اگه ترک نکرد حیل جدی برو دنبال طلاق ،قطعا اگه دوستت داشته باشه سریع میره ترک میکنه و دیگه جرات برگشت به اعتیاد رو نخواهد داشت،موفق باشی 

ببین من یه پیشنهاد دارم بعد از ده روز اگه ترک نکرد حیل جدی برو دنبال طلاق ،قطعا اگه دوستت داشته باشه ...

اره فکر خوبیه 

حتما جدی ی کاری میکنم