2777
2789
عنوان

از دست شوهرم امشب گریه کردم..

1256 بازدید | 38 پست

از یکساعت قبل سال تحویل خواب بود تا ۱۰دیقه قبل شروعش..انقدر التماسش کردم گفتم بیدارشو من تنها تو سالنم گفت خیلی خوابم میاد بزار بخوابم دیگه با کلی التماس بیدار شد و عادی با رکابی نشست گفتم حداقل ی تیشرت بپوش عکس بگیریم گفت حوصله ندارم صبح میگیریم حتی عید مبارکی هم سرد تبریک گفت .جلوش زار زار گریه کردمم .معلوم نیست چیش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابش میومده خب

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

منم دارم گریه میکنم

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش

فان# ؛ 

یکی منو ب زور از خواب بیدار کنه ها 

تا سال بعد  همون موقع  جواب شم نمیدم دیگه  خواهر 😂😂😂

بنده خدا  گناه داشتن ! خواب زده شون کردید خوووو 😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....