2777
2789
عنوان

کیا خوابن؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ولی از حرص نمیتونم بخوابم😢😢

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

من بیدارم ولی شوهرم تا الان بیدار بودا ولی دیگه رفت خوابید سرماخورده هرچی اصرار کردم گفت دیگه نمیتونم بیدار بمونم

تنهایی نشستم پای سفره😐😐

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
به اعصاب خودت مسلط باش به صورت نشسته چرت بزن😁

اره چاره ای هم ندارم

هی میگم ساکت چخبرتونه بعد میام نی نی سایت😆

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
حرص چی؟؟؟

لباس نخریدم هیچ کاری نکردم

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
امسال ميگه  ندارم عيدي بدم گفتم كليه تو بفروش  ميكه مشتري هنو گيرش نيومده  اگه مشتر ...

نمیدونم والا بی عیدی خیلی سخته ...😐😐کمکش کن سریعتر مشتری پیدا کنه ....آگهی بزن🤣🤣🤣🤣

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
من بیدارم ولی شوهرم تا الان بیدار بودا ولی دیگه رفت خوابید سرماخورده هرچی اصرار کردم گفت دیگه نمیتون ...

دیگه بیچاره سعی خودشو کرده بیدار بمونه نشده دیگه ....بعد سال تحویل صدای تی وی رو زیاد کن بیدارشه😂😁

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒