2777
2789
عنوان

در چه حالین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

تو فرودگاهم امیدوارم پرواز تاخیر نداشته باشه😥

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

هیچی والا نشستم تلوزیون میبینم پسرم تو گوشی هست چون هیچ فرقی با شب های دیگه نیست تازه خیلیم ناراحتم امروز رفتم پیاز کیلو هشت سیب زمینی کیلو شش خیار کیلو هفت خریدم دیگه چه دلخوشی واسه مردم مونده که فکر تحویل سال باشن

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو روزه عمل کردم عین جنازه افتادم رو تخت چشام از شدت کبودی باز نمیشه 

ان شالله زود خوب بشی

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
من اعتکاف هستم  دعاگو همه شما  وقتم زیاده و اینجا همش یاد اونایی می افتم که امسال براشون ...

تورو خدا با دل پاكت دعا كن عشقم حسش خوب بشه و حال و هواش خوب بشه و منم بتونم باعشق ازدواج كنم

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
من اعتکاف هستم  دعاگو همه شما  وقتم زیاده و اینجا همش یاد اونایی می افتم که امسال براشون ...

لطفا واسه منم دعا کن خیلی گیرم...خدا ایشالا هرچی میخوای به بهترین شکل بهت بده❤❤❤❤

تورو خدا با دل پاكت دعا كن عشقم حسش خوب بشه و حال و هواش خوب بشه و منم بتونم باعشق ازدواج كنم

ان شاء الله جانیارت با عشق میاد سراغت و همین امسال زندگی مشترک رو با خوشی شروع میکنید

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین