2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 69 پست

خدا رو شکر کن که راضی شده طلاقت بده.

احساسی تصمیم نگیر عقلانی تصمیم بگیر.

بزرگترین نعمتی که خدا به آدم داده فراموشیه بعد از یه مدت چنان فراموشش میکنی که انگار اصلا تو زندگیت نبوده. خیلی سخته اما زمان همه چیزو حل میکنه. واسه خودت بعدها ازدواج میکنی...

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

اگه خودش بخواد که مواد رو ترک کنه پیشش بمون و کمکش کن.زن و شوهر یعنی تو سختیا کنار هم باشین وگرنه تو روزای خوش کنار هم بودن رو که هما بلدن

ممنون میشم یه صلوات برا حاجتم بفرستی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودش بخواد که مواد رو ترک کنه پیشش بمون و کمکش کن.زن و شوهر یعنی تو سختیا کنار هم باشین وگرنه تو ...

سه ساله باش ساختم اما الان انگار خودش رفتنمو میخاد

خدا رو شکر کن که راضی شده طلاقت بده. احساسی تصمیم نگیر عقلانی تصمیم بگیر. بزرگترین نعمتی که خدا به ...

خدارو شکر واقعا چون سه سال از خدا فقط جدایی خاستم 

دوستان  من تازه عضو شدم اینجا اگه بخوام تاپیک یا پستم رو میتونم حذفش کنم؟؟

فقط دوسه دقیقه وقت داری پست رو حذف کنی و تاپیک رو نمیشه حذف کرد مگر اینکه کسی توش هیچ کامنتی نذاشته باشه. به نی نی یارها هم بگی برات حداکثر یه تاپیک رو حذف میکنن. یا پست.