قراره بعد عید توافقی طلاق بگیریم امیدی به این زندگی نداشتم چون شوهرم بداخلاق بد دهن بود و دست بزنم داشت و گهگاه مخدر استفاده میکرد از نوع شیشه و پرخاشگر میشد اما خیلی بهم وابسته بودیم همیشه میخاستیم جدا بشیم و اون مخالفت میکرد اما الان بنظر میرسه خیلی راضیه و داره لحظه شماری میکنه برا جدایی که داغونم میکنه مهریه ندارم چون خیلی کم بود و قبلا بهم داده نمیدونم راهی که میرم درسته یا نه اما هیچ امیدی به بهتر شدن شوهرم نداشتم
بزرگترین نعمتی که خدا به آدم داده فراموشیه بعد از یه مدت چنان فراموشش میکنی که انگار اصلا تو زندگیت نبوده. خیلی سخته اما زمان همه چیزو حل میکنه. واسه خودت بعدها ازدواج میکنی...
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان من تازه عضو شدم اینجا اگه بخوام تاپیک یا پستم رو میتونم حذفش کنم؟؟
فقط دوسه دقیقه وقت داری پست رو حذف کنی و تاپیک رو نمیشه حذف کرد مگر اینکه کسی توش هیچ کامنتی نذاشته باشه. به نی نی یارها هم بگی برات حداکثر یه تاپیک رو حذف میکنن. یا پست.