2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاخدا بیچاره دروغ نگفته پس میگف ازاین بعد فقط بالاسر غذا بچرخون بزار سرجاش

دیشب مامانم میگفت دامادمون گفته یکی گفته بهش آجیل کرایه میدم برا شب عید نباید دونه ایی هم ازش کم شه روز بعد بیارین 🤐🤐🤐یعنی شاخام  دراومد

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تعجب نکردی؟  پرت میکردی تو صورت فروشنده بابا

عزیز فروشنده چیکار کنه شوهر منم کاسب میوه اس فک کردی خیلی خوشالیم ک گرون شده انقد بار گرون شده ک دیگه سودی هم نداره خدا خودش کمک کنه خیلی سخته

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
دیشب مامانم میگفت دامادمون گفته یکی گفته بهش آجیل کرایه میدم برا شب عید نباید دونه ایی هم ازش کم شه ...

خخخ اون دیگ کی بوده 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

سیب و پرتقال چقدر؟ ۵۰۰۰.باز تعجب کردم اینو زیاد نکردن.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز