2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما رسم داریم پسر به مادر و خواهراشو و مادر زنش عیدی ببره.

داداشای من یکیشون ۳۰۰ دوتا شون ۱۵۰ دادن بهم به مامانمم یکی ۵۰۰ دوتا ۳۰۰.به مادر زناشونم اندازه مامانم.

این عیدی قبل عید میدن واسه عید دیدنی هم میریم خونشون دست بچم یه پول از لای قران ده تومنی پنج تومنی میدن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
به تازه عروس باید عیدی بدین عین پاگشا دیگه  ولی از سال دیگه لازم نیس

۵ماهه عقده...سرعقد کادوشو دادم دیگه وقتی اومد خونمون پاگشا ندادم...پس لازمه بدم امسال...مرسی عزیزم

اللهم صل علی محمد و ال محمد
متاهله...امسال عقد کرده یعنی ندم دیگه؟مجرد بود میدادم

عزیزم متاهل یا مجرد فرقی نمیکنه.در هر صورت داداششه و خواهر هم همیشه منتظر عیدی داداشه.

رسم ما اینجوریه که برادر به خواهر میده و خواهرم به خواهر میده ولی خواهر به برادر نمیده.اونم نه سال اول هر سال

من ۳ ساله ازدواج کردم هرسال عید ی مقدار پول میذاشتیم تو پاکت و بهشون میدادیم اینقد خوبی کردم و مهربون بودم فکر کردن قصدی دارم از مهربونیم و بهم تهمت زدن ک لابد دعا نویسم 😔 کاش خوب بودن جونمو میدادم براشون ناراحتم 😔

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
من ۳ ساله ازدواج کردم هرسال عید ی مقدار پول میذاشتیم تو پاکت و بهشون میدادیم اینقد خوبی کردم و مهربو ...

عجب....ادم خوبی کنه اینجوری ...خوبی نکنه یجور دیگه

اللهم صل علی محمد و ال محمد

برا متاهله دوتا شومیز و دتا کلیپس و چندتا کش مجلسی 

برا دخترشم 50 تومان 

خواهر شوهر مجردم 50 تومان پول با دو تا کلیپس و کش مجلسی 

برا مادر شوهرم اینام شیرینیای عیدشونو امسال همسرم گرفت

کاربر قدیمیم کاربریم تعلیق شده 😔
عجب....ادم خوبی کنه اینجوری ...خوبی نکنه یجور دیگه

آره. من تازه فهمیدم هر چیزی ک از حد بگذره از چشم میوفته. واسه همه چی حتی مهربونی هم باید حد بذارم ینی. 😔

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...