2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان دلم.مبارکت باشه خوشگلم

مرسي عزيزدلم

الان ١٠ سال ميگذره و من همچنان عاشق اين گردنبندم

حتي شب عروسيم حاضر نشدم درش بيارم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اره والا اگ ۵۰ تومن پول بم بدن  بیشتر خوشحال میشم تا اینکه ی کادوی ۲۰۰ تومنی بدن نمیدونم چر ...

من طلا بيشتر از پول خوشحالم ميكنه😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
مرسي عزيزدلم الان ١٠ سال ميگذره و من همچنان عاشق اين گردنبندم حتي شب عروسيم حاضر نشدم درش بيارم

ای جان.با این که تا به حال همسره عوضیم یه هله پوک هم بهم کادو نداده اما مزشو میتونم حس کنم.مبارکت باشه

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.
ای جان.با این که تا به حال همسره عوضیم یه هله پوک هم بهم کادو نداده اما مزشو میتونم حس کنم.مبارکت با ...

عزيزمممم

چرا عوضي حالا؟؟؟😢

شايد از علائق شما خبر نداره 

غير مستقيم بهشون بگو 

بٓعضي از آقايون واقعا نميدونن بايد چطور رفتار كنن بايد ما خانوما يادشون بديم

عزيزمممم چرا عوضي حالا؟؟؟😢 شايد از علائق شما خبر نداره  غير مستقيم بهشون بگو  بٓعضي ا ...

عزیزم اصلا سر کار نمیره که بخواد پول کادو داشته باشه

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.