2777
2789
عنوان

پشيموني🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
بخدا شايد مجلسيارو سالي يبارم نپوشم قبليام بود جوگير شدم دوباره خريدم🥴

دیگ حقته پس نخره برات واقعا اشتباه کردی😐😏😂🤣بیخیال بابا خوش بگذرون😉تن آدمی شریف است..‌

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاعر میفرماید از ماست که برماست😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بخدا شايد مجلسيارو سالي يبارم نپوشم قبليام بود جوگير شدم دوباره خريدم🥴

ما دیروز رفتیم برای عید خرید کنیم

همسرم همش راجع به لباس مجلسی و لباس خواب نظر میداد.. میگفتم من مانتو میخوام نه اینا رو آخرشم  انقدر معطلمون کرد هیچی نخریدیم🤣🤣

الان میگه باشه دیگه هیچی نمیگم هر چی میخوای بخر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خوب لباس مجلسیت رو بفروش برو باهاش مانتو بخر😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ما دیروز رفتیم برای عید خرید کنیم همسرم همش راجع به لباس مجلسی و لباس خواب نظر میداد.. میگفتم من ما ...

منم الان به شوهرم ميگم كاش پول نميدادي بگيرم😂ميگه عوض دستت درد نكنه س به من چه😅😂😂

ما دیروز رفتیم برای عید خرید کنیم همسرم همش راجع به لباس مجلسی و لباس خواب نظر میداد.. میگفتم من ما ...

دلش میخواد خو دوست داره میگرفتی محض دلش یه دونه😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)