خسته نباشی خانوم😚 چه آدمیه برادر شوهرت😑😠 با اینکه از مهوش خوشم نمیومد اعصابم خورد شد☹
آره دیروز مادرشوهرم اینجا بود تعریف کرد میگفت دختره چندبار زنگم زده گفته برو برامون سرکتاب باز کن دعا کن و ...تو دلم گفتم بگو بدبخت تا اونجا ک میتونی فرار کن از اینا فرشته بختت بیدار بوده ک تو چنگ این ظالما نیفتادی .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چرا اینطور شده آخه خودت فکر میکنی دلیلش چی هست؟ مگه پشت سر خانوادش بد گفتی که احساس کنه تو ...
نه بابا درسته قبلا پدر مادرش خیلی اذیتم کردن ولی الان وقتایی ک نیستم شنیدم ک میشنن از من پیشش تعریف میکنن خودشم میدونه ک ما باهم خوبیم ولی کلا در مقابل من گارد داره حرفم براش مهم نیست و کلا اذیت میکنه .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
شاید کینه گذشته رو داره که باهاشون بد بودی. نگران نباش کم کم خوب میشه. یکم بیشتر بغلش کن بهش محبت ک ...
چی بگم والا از هر دری بگی وارد شدم ولی دیگه پیگیرش نیستم دوست داشت خوب شه نداشت هم بدرک انقد تو زندگیم جنگیدم و تلاش کردم و زحمت زیادی کشیدم ک دیگه توانی واسم نمونده ک بخوام عشقو گدایی کنم ازش حداقلش اینه بعدها هر اتفاقی بیفته من کمتر میسوزم چون تلاشمو کردم و این وسط اونی ک ضرر کنه من نیستم .چون خودش میدونه هیچ زنی حتی مادرش ب اندازه من نمیتونه هواشو تو هر زمینه ای داشته باشه .