2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 43 پست
خسته نباشی خانوم😚 چه آدمیه برادر شوهرت😑😠 با اینکه از مهوش خوشم نمیومد اعصابم خورد شد☹

آره دیروز مادرشوهرم اینجا بود تعریف کرد میگفت دختره چندبار زنگم زده گفته برو برامون سرکتاب باز کن دعا کن و ...تو دلم گفتم بگو بدبخت تا اونجا ک میتونی فرار کن از اینا فرشته بختت بیدار بوده ک تو چنگ این ظالما نیفتادی .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
آره دیروز مادرشوهرم اینجا بود تعریف کرد میگفت دختره چندبار زنگم زده گفته برو برامون سرکتاب باز کن دع ...

خخخخ ببین دیگه چی کشیدی از دستشون😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ ببین دیگه چی کشیدی از دستشون😂

اوه نگم برات همین قد ک تو سه سال سی سال پیر شدم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اوه نگم برات همین قد ک تو سه سال سی سال پیر شدم 

ولشون کن بابا خودت که میگی شوهرت خوبه دیگه اونارو چیکار داری

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ولشون کن بابا خودت که میگی شوهرت خوبه دیگه اونارو چیکار داری

خوب بود یعنی عالی بود انقد تو گوشش خوندن الان دست کمی از اونا نداره تنها حسنش چشم پاکیشه یعنی مثه داداشش هرز نمیره  وگرنه اخلاقش ب زیر صفر رسیده 

خوب بود یعنی عالی بود انقد تو گوشش خوندن الان دست کمی از اونا نداره تنها حسنش چشم پاکیشه یعنی مثه دا ...

ای بابا☹ ازشون فاصله بگیر زیاد رفت و آمد نکنین که رو شوهرت تاثیر بزارن.

استراتژیتو عوض کن. اگه باهاشون خوب بودی یکم فاصله بگیر اگه بد بودی به ظاهر باهاشون خوب شو که شوهرت فکر نکنه دشمن خانوادش هستی

ای بابا☹ ازشون فاصله بگیر زیاد رفت و آمد نکنین که رو شوهرت تاثیر بزارن. استراتژیتو عوض کن. اگه باها ...

الان خانوادش با من خوبن یعنی خودم کاری کردم ک نتونن بد باشن اما شوهرم عوض شده انگار من دشمن خونی و جونیشم 😔

الان خانوادش با من خوبن یعنی خودم کاری کردم ک نتونن بد باشن اما شوهرم عوض شده انگار من دشمن خونی و ج ...

ای بابا چرا اینطور شده آخه خودت فکر میکنی دلیلش چی هست؟

مگه پشت سر خانوادش بد گفتی که احساس کنه تو از خانوادش بدت میاد؟

سعی کن جوری رفتار کنی که فکر کنه عاشق خاتوادشی حتی اگه شده الکی. نزار فکر کنه دشمن اونایی

ای بابا چرا اینطور شده آخه خودت فکر میکنی دلیلش چی هست؟ مگه پشت سر خانوادش بد گفتی که احساس کنه تو ...

نه بابا درسته قبلا پدر مادرش خیلی اذیتم کردن ولی الان وقتایی ک نیستم شنیدم ک میشنن از من پیشش تعریف میکنن خودشم میدونه ک ما باهم خوبیم ولی کلا در مقابل من گارد داره حرفم براش مهم نیست و کلا اذیت میکنه .

نه بابا درسته قبلا پدر مادرش خیلی اذیتم کردن ولی الان وقتایی ک نیستم شنیدم ک میشنن از من پیشش تعریف ...

شاید کینه گذشته رو داره که باهاشون بد بودی.

نگران نباش کم کم خوب میشه. یکم بیشتر بغلش کن بهش محبت کن مردا زود خام نوازش میشن...

شاید کینه گذشته رو داره که باهاشون بد بودی. نگران نباش کم کم خوب میشه. یکم بیشتر بغلش کن بهش محبت ک ...

چی بگم والا از هر دری بگی وارد شدم ولی دیگه پیگیرش نیستم دوست داشت خوب شه نداشت هم بدرک انقد تو زندگیم جنگیدم و تلاش کردم و زحمت زیادی کشیدم ک دیگه توانی واسم نمونده ک بخوام عشقو گدایی کنم ازش حداقلش اینه بعدها هر اتفاقی بیفته من کمتر میسوزم چون تلاشمو کردم و این وسط اونی ک ضرر کنه من نیستم .چون خودش میدونه هیچ زنی حتی مادرش ب اندازه من نمیتونه هواشو تو هر زمینه ای داشته باشه .

چی بگم والا از هر دری بگی وارد شدم ولی دیگه پیگیرش نیستم دوست داشت خوب شه نداشت هم بدرک انقد تو زندگ ...

خوب میشه عزیزم نگران نباش تا آخر که نمیتونه باهات بد باشه.

انشالله همه چیز خوب میشه😚

دیگه اگه فکر میکنی خیلی محبت کردی یکم بی محلی کن شاید اثر داشت😁