2821
2789

چهل روزن دعاها؟

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا فكر كنم براي من گرفته بود مادرشوهر سابقم، جاريم ميگفت قبل اينكه بيان خواستگاريت رفتن دعانويس، بعدشم اومدن خونتون برگشتني هم دعايي رو سوزونده بودن تو حياط جاريم ديده بود، من ٣ ماه خيلي رو ابرا بودم اما بعد از٣ ماه كلا بهم ريختم نهايتا هم جدا شدم😞

جادو و سحر ۴۰روزه میگن.دعا من نشنیدم زمان دار باشه .

آها بعدجادو وسحر یعنی چه جوریه مثلا همین دودکردن واینا جادو وسحره یادعان ؟؟

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
وقتی بقیه واست کخ بریزن مجبوری....یکی ۶ساله هرکاری میکنه بخت من باز نشه همین  امروز تو کوچه مو ...

وای چه بده خداروخوش نمیادچه جوردلسون میادبازندگی مردم این کارکنن

وقتی بقیه واست کخ بریزن مجبوری....یکی ۶ساله هرکاری میکنه بخت من باز نشه همین  امروز تو کوچه مو ...

خدا ازشون نگذره، منم درگير يه شيطان زاده هستم كه اونروز هم اتفاقا دوستم تو دعا نوبس ديده بودش 😞

الان هفت سال و نيمه من تو عذابم ، همش حس ميكنم زندگي واقعيم شروع نشده اصلا باورم نميشه اينهمه از سختي😭😭😭

دود کردن نخ و لباس و این چیزا معمولا طلسمه....کاغذ هم دعا.هر دوش هم دود کردن دارن 

آهان پس دودکردن کاغذ دعا هستش؟

نه لباس و نخ منظورم نیست 

مرسی واسه راهنماییت عزیزم