وقتی مهمون دارید و خورشت پختین موقع اضافه کردن لیمو بهش حتما لیمورو بجوشونید ده دقیقه که خورشتتونو تلخ نکنه،برای خوش عطر شدن قورمه سبزی به سبزیش ریحون و برای خوش طعم شدنش توش آب قلم بریزید،لباسای سفیدو وقتی لکه شدن همون لحظه با صابون آبگرم بشورید که لکش ثابت نشه، فعلا همینا یادمه😊
طرز تهیه کیک اسفنجی تو پلوپز،ژله رولی،ژله تزریقی،خرده شیشه،مرغ خوش عطر و بو،قرمه و قیمه و کلا هر غذایی رو بلد باشم دوس داشتید بپرسید توضیح بدم دوستای گلم🌺🌺