2777
2789

شاه دونه دوست دارم فردا برم میگیرم میشورم نمکی میکنم بو میدم خوشمزه تر از پسته

ولی موندم اینقدر مردم میگن نداریم نداریم موقع رد شدن یه زغفران گرفتم

یه خانوم میانسال 6تا 50نو داد گفت همشو پسته بده تا برم بقیه رو هم انتخاب کنم خودم ببرم خونه قاطی کنم فکر کنم اینجوری ک خرید میکرد یه تومنی شد

منم با یه بسته زعفران فقط اومدم بیرون

شوهرمم فقط برگ زرد آلو خریده بود

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من چند ماهه گرفتم، بهترین پسته 150 بادوم هندی 160، مغز بادوم 120، فندق 45

با تخمه و یه سری چیزای دیگه کلی آجیل گرفتیم شد 500 تومن! 

جای خشک و خنک میذاری هیچی هم نمیشه! 

بذارید واسه اسفند همه میریزن تو آجیل فروشی ها عامل گرونی میشن خود مردم!  من که گرفتم مرغ پر نمیزد تو آجیل فروشی به اون بزرگی و مشهوری... 

یه نمونش شکلات خوب گرفتم اونجا کیلویی 25، زنداییم از همون فروشگاه چند روز پیش گرفته 42

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نخریدیم قیمتشم نمیدونم ، مرگ و زندگیمون که به آجیل بسته نیست که انقد دغدغه شو داشته باشیم، بزارین ...

فکر کردی ما نخریم بقیه نامردی نمیکنن عین خیالشون نیست میگن هستن مشتری های ک میبرن

حتی اگر بگنده هم نه خود خورد نه کس دهد گنده کند به سگ دهد

میندازن دور ولی ادب نمیشن دوباره آش همون کاسه همون ه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فکر کردی ما نخریم بقیه نامردی نمیکنن عین خیالشون نیست میگن هستن مشتری های ک میبرن حتی اگر بگنده هم ...

می دونم ، ولی بهرحال کم کم فرهنگ می شه ، منم آجیلو انقد اساسی ندیدم که بخرم ، به جاش شکلات شیرین عسل خریدم 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.