2777
2789
عنوان

دوستم دوباره سقط کرد 😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 42 پست
خب ی مدل دیگه جلوگیری کنه ... یعنی چی زرت و زرت سقط میکنه ..مردم چ بی فکرن ..

بار اول هم گفت سقط خیلی راحته دیگه دوباره باردار شم استرس سقط ندارم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
نه شرایط سختی نداره . وضع مالیشون خوبه. میگه منو شوهرم حیف میشیم وقت واسه بچه بذاریم 😒

خوب شاید  نمیدونم..شایدم واقعیت ی چیر دیگ باشه..اون ک نمیاد از مسایل خصوصیش ب شما بگه

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه😔 الان حامله ام ایندفعه میشه سومین سقط😢بااین تفاوت ک من مجوز قانونی برا سقط میدن ول ...

اخه چرا دلیلش چیه 

انشالله که خدا برات بهترینها رو رقم بزنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شوهر منم همینه😔 الان حامله ام ایندفعه میشه سومین سقط😢بااین تفاوت ک من مجوز قانونی برا سقط میدن ول ...

مشکل شما چیه که مجوز میدن؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
آره عزيزم من با كاندوم باردار شدم

یا خدا جدی میگی ؟من فک میکردم روشی محکم تر از کاندوم نیست اووووف حالا چیکار کنم دوتا دارم سومی نمیخوام بنظرتون روش مطمئن چیه ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
قضاوت نكنيم، ما تو شرايط اون خانم نيستيم، هيچ كس دلش نميخواد بچشو از بين ببره مگر اينكه شرايط خيلي س ...

اخه خودش که ظاهرا هیچ ناراحتی نداره و با میل انجام میده .و اثری ازافسردگی بعدش نیست 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
یا خدا جدی میگی ؟من فک میکردم روشی محکم تر از کاندوم نیست اووووف حالا چیکار کنم دوتا دارم سومی نمیخو ...

من سومی رو با کاندوم باردارشدم اورژانسی هم خوردم فوری ولی خواست خدا بود ک ب دنیا بیاد

منم اهل سقط نیستم و میترسم ولی دیدم کسایی رو ک بارها سقط کردن و مهم نی براشون

یا خدا جدی میگی ؟من فک میکردم روشی محکم تر از کاندوم نیست اووووف حالا چیکار کنم دوتا دارم سومی نمیخو ...

من از کاندوم راضی بودم . باید مواظب پیشاب باشی . وگرنه خود کاندوم که مطمئنه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

ببینید درسته نباید قضاوت کنیم درسته شرایطش رو نمیدونیم ولی هرچی باشه کارش رو توجیح نمیکنه میتونه سفت وسخت و با استرس جلوگیری کنه تا به سقط نرسه اونکه خودش شرایطش رو میدونه موقع عشق وحال باید یکمم به فکر باشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

اگر از اول رابطه کا ن د و م رو استفاده کنید ، معمولا مشکلی پیش نمیاد. اما چون من خودم دومی رو باردارم و همیشه کا ن د و م بودیم و دفعه آخر فقط نداشتم و من باردار شدم، قراره همسرم بعد زایمان من عمل کنه.

اگر ممکنه براتون چون دو تا دارید ، همسرتون عمل کنه، وگرنه من پیشنهاد میکنم اگر بهتون میسازه آ یو دی هم بذارید، طبیعی هم جلو گیری کنید ، حتما ک ا ن دوم هم استفاده کنید.

تیکر یک سالگی پسر دومم...