2821
2789

حالا همه خواهر شوهرا اگه زنداداشاتون تو زندگی تون هی سرک بکشه بخواد سر در بیاره ارتباطات با خانواده همسرت چطوره چکار میکنید؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
شاید با شما راحتتره

با ما از مادر خودش راحت تره؟ 😐😐😐 بعد به نظرت آدم چون با یکی راحتتره باید مدام براش زحمت بتراشه؟ خدایی بچه کوچیک مادر خودشو کلافه میکنه چه برسه به بقیه، خیلی کار زشتیه هی بندازیش برا بقیه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با ما از مادر خودش راحت تره؟ 😐😐😐 بعد به نظرت آدم چون با یکی راحتتره باید مدام براش زحمت بتراشه؟ خ ...

خب مقصر خودتونین البته ببخشیدا‌.سعی کنید بعضی وقتا بهونه بیارید و قبول نکنید.ایشون دیگه الان کار شما رو لطف قلمداد نمیکنه بلکه حس میکنه وظیفه تونه.البته با عرض معذرت

من با خانواده شوهرم ارتباط ندارم.اونوقت زن داداشم هی میخواد سرک بکشه ببینه چه خبره.چند بارم رفته زیرابمو پیش خانواده شوشو زده به گوشم رسیده.دلم نمیخواد بهش بی احترامی کنم و ناراحتش کنم که بهش بر بخوره اما میخوام محترمانه بهش بفهمونم سرک نکشه

اگه شماهم بچه داریدبندازیدسرش بریدبیرون حالش جابیاد

من که عقدم هنوز، ولی خیلیییی زرنگ تر از این حرفاس، یا میگه سرکار بودم خسته م یا روز تعطیل اصن خونه نمیمونه، تهش یه موقع تعطیلی ای چیزی باشه یه روز شاید بچه برادرش بره خونه ش با بچه ش بازی کنه، داداشمم خیلی هواشو داره بدبختی نمیزاره تلافی کنیم 😁😁 البته راستش از اینکه هواشو داره خوشم میاد😃

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
من که عقدم هنوز، ولی خیلیییی زرنگ تر از این حرفاس، یا میگه سرکار بودم خسته م یا روز تعطیل اصن خونه ن ...

چه خوب که از هواداری داداشتون خوشحالین

خب مقصر خودتونین البته ببخشیدا‌.سعی کنید بعضی وقتا بهونه بیارید و قبول نکنید.ایشون دیگه الان کار شما ...

من عقدم، خونه مامانم میزاردش، یعنی مادربزرگ بچه، مامانمم بنده خدا چی بگه، بگه نیارش؟ من که زیاد بروز دادم ناراحتیمو، ولی مامانم چیزی نمیگه اونم دقیقا این مدلیه که بچه پسرشونه باید نگه دارن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
چه خوب که از هواداری داداشتون خوشحالین

آخه یه موقع هایی اخلاقش تند میشه، واسه همین وقتی میبینم باهاش خوبه و هواشو داره خیالم راحت میشه که با هم خوبن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
من عقدم، خونه مامانم میزاردش، یعنی مادربزرگ بچه، مامانمم بنده خدا چی بگه، بگه نیارش؟ من که زیاد بروز ...

ولی یکی دو سری که مامانتون اون تایم بهونه بیاره  حساب کار دستش میاد.نه اینکه کلا دیگه نگه دارید ولی می تونید کمش کنید.من خودم پسرم ۵ سالشه ولی یک بارم پیش خانواده شوهرم نذاشتمش.فکر کنم الان حسابی خوش بحالشونه

دختر کوچیکش همش خونه ماست خودش میره سر کار، حتی خریدم میره بچه رو میزاره خونه ما، بعد خونه مادر خودش ...

یهلحظه خودمو جای اون تصور کردم من خودم شاغلم مامانم دورم نبود ولی شایدبیس بار دخترمو گذاشتم پیش مادر شوهرم بنده حدا سنشم بالا بود ولی الان دوره زمونه ای نیست که بچه رو پیش هرکی بذاری نه به مهد میشه اعتمادکرد نه به پرستار. ولی تنها کسی که میتونم بهش اعتماد کنمو بچه رو بذارم پیشش مادر شوهرمه چون هم دلسوزه هم مث دسته ی گل مراقب بچس شاید دلیل زنداداش شمام همین باشه

پارسال یه مدت از محل کارم دورشدم یعنی جوری بود چهارصب از خانه میزدم بیرون هفت شب برمیگشتم با این وجود خیالم راحت بود بچم جاش امنه ولی اگه نگه داری از دخترشون باعث اذیتتون میشه به زنداداشتون بگین 

یهلحظه خودمو جای اون تصور کردم من خودم شاغلم مامانم دورم نبود ولی شایدبیس بار دخترمو گذاشتم پیش مادر ...

والا مامان منم داره نگه میداره چیکار کنه دیگه، ولی مسلما هیشکی هر روز هر روز حوصله بچه داری نداره، اون مامان خودشم همونجاس راه دوری نیس، بازم به نظرم آدم باید ملاحظه بقیه رو بکنه، اینکه ما میخایم هم خدا رو داشته باشیم هم خرما دلیل نمیشه مسئولیتمونو بندازیم گردن بقیه، خیلیا برا اینکه دلخوری پیش نیاد چیزی نمیگن ولی دلیل نمیشه اذیت نشن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
والا مامان منم داره نگه میداره چیکار کنه دیگه، ولی مسلما هیشکی هر روز هر روز حوصله بچه داری نداره، ا ...

غیرمستقیم بهش بگین نگه داری از بچه چیزی نیست بگی نهایتش یه هفتس یا یه ماه رودروایسی نداره من خودم شخصا اگه تو این شرایط باشم دوس دارم بهم گفته شه نه بخاطر ملاحظه کردن کسی رو ناخواسته و برنجونمش

غیرمستقیم بهش بگین نگه داری از بچه چیزی نیست بگی نهایتش یه هفتس یا یه ماه رودروایسی نداره من خودم شخ ...

میدونه من بدم میاد همش خونه مون شلوغه، اصن همه عالم و آدم میدونن، نیاز به گفتن نیس ولی به روی خودش که نمیاره هیچ، تو خونه خودمون میاد میشینه منو بی محل میکنه و قیافه میاد که مثلا از من شاکیه😐 خیلیم زبون داره، من که جرات نمیکنم چیزی بگم، مامانمم میترسه همش میگه چی بگم، یه جمله بگم ده تا میزاره روش جواب میده، موجودیه برا خودش😀 البته کلاا رو هم رفته دوسش داریما، چون خیلی اهل خونواده س و شیرزنه واقعا زندگیشو تو هر شرایط سختیم بوده جمع کرده، میشه روش حساب کرد، ولی خب اخلاق رو اعصابش اینه😁😁

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
میدونه من بدم میاد همش خونه مون شلوغه، اصن همه عالم و آدم میدونن، نیاز به گفتن نیس ولی به روی خودش ک ...

چه بگم انشالا شرایطش پیش بیاد بیشتر درکتون کنه ولی بنظرم بخاطر اعتمادبه مادرتون و قبول داشتن تربیت مادرتونه که جگرگوشه شو میاره اونجا من خودم بیشتراز مادرم به مادرشوهرم اعتماد دارم صرفا برای نگه داری بچم