2821
2789
ارزونش 8 تومن تا17 تومنم هست    دوتومن؟؟؟؟؟؟؟؟

من دیروز سبزه نارنج دیدم پرسیدم چنده گف 12تومن چشام چارتاشد آخه گلدونش خیلیم کوچیک

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیروز سبزه نارنج دیدم پرسیدم چنده گف 12تومن چشام چارتاشد آخه گلدونش خیلیم کوچیک

اصفهان بازار گل میداد 15   امروز گل فروشی گفت 18

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
اصفهان بازار گل میداد 15   امروز گل فروشی گفت 17

من نمیدونم هدفشون چیه انقد گرون میدن اخه چارتادونه گل دیگه چیه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
ارزونش 8 تومن تا17 تومنم هست    دوتومن؟؟؟؟؟؟؟؟

وااییی سرکوچه ما بچه ها دارن میدن دو تومن!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
منم سبزه نمیخرم گل ناز که توباغچه مو هستو برمیدارم میزارم توگلدون کوچولویی که داشتم و میزارم

چه ایده خوبی منم زیاد گل و گیاه دارم

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
خواهر دوروز مونده به عید چی میخوای بکاری باید بزاری تو ماکروفر تا رشدکنه😂

مثلا لوبیای سحرآمیز اگه بود چقدر خوب بود  

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
من سفال از سه سال قبل داشتم  فقط همون ی سالو استفاده کرده بودم یه اسپری خریدم ۷ ت رنگشون   ...

از این بذرهای هلندی بریزی دو روزه سبز میشه ولی گرونه ۳ گرمش ۲۵ تومن

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
کجایی منم بیام بگیرم

مشهدم فک کنم بچه ها نمیدونن چقد شده!!!اخی دلم سوخت براشون

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
خواهرم دو تومن کجا بود دیگه گذشت دو تومنیا

نه بابا سرکوچمون هست!!!ماهی و سبزه میفروشن پسر بچه هستن در پارکینگ خونشون 

من نمیدونم امسال چی بچینم  حاضریا هم گرونه حیفه پول بدم 😀

هرظرفی دارید فقط با یک کاغذ کادوی خوشرنگ براتون ایده های زیبا و ساده ای  دارم

https://www.7seen7.com/

https://www.instagram.com/7seen7dotcom/

ایده های هنری من در  7seen7.com
2790
2823
2791
2779
2792