2777
2789
عنوان

پریودنشدم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 112 پست
نه دوسه روزدیگس

مگه نگفتی پنجم پریود شدی سیکلتم ۲۸ روزه است میشه سه فروردین ! برفرض به قول خودت دو روز مونده چرا باید دو روز قبل موعد پریود بشی ؟ مگه نباید از موعدت بگذره !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازین موردا زیاد داشتیم.من همیشه توهم بارداری داشتم.و شوهرم بیخیال... ولی الان میفهمم بارداری به این ...

خداکنه که همینطورباشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😂😂😂😂😂😂 باید میزاشت بچش به دنیا می اومد اونوقت عروسی میگرفت

یه ماه بعد عروسیش بچه شم دنیا اومد😆😆

به خانواده خودش اولا نگفته بود حامله اس فقط مادرشوهرش میدونست

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
دوساله عقدیم...نه توروخدا 😔😔😔خدانکنه هنوز آمادگی نداریم

پس چرا میگی نامزد؟

شوهرته نه نامزد

ان شاءالله نباشی.ولی اگه بودی به عنوان مادرش تمام قد ازش دفاع کن.ثمره عشق تو و شوهرت هست.اصلا از وجودش خجالت نکش

عقد طولانی مدت این عواقب هم داره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مگه نگفتی پنجم پریود شدی سیکلتم ۲۸ روزه است میشه سه فروردین ! برفرض به قول خودت دو روز مونده چرا بای ...

اخه من هرموقع رازیانه بخورم چن ساعت بعدمیشم ولی ایندفعه هرچقدرمیخورم تاثیری نداره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پس چرا میگی نامزد؟ شوهرته نه نامزد ان شاءالله نباشی.ولی اگه بودی به عنوان مادرش تمام قد ازش دفاع ک ...

اره بخداپیرشدم توعقد

نگران نباش یکی دیگه هم همین بود مامانش جهاز و سیسمونی رو با هم داد 4 ماهگی هم عروسی کردن😳😂😂😂😂

خدادلعنتت نکنه من استرس گرفتم دختر😂😂😂😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اره بخداپیرشدم توعقد

تخم شوید بگیر دم کن بخور تماااااام

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
😂😂😂تو هم عقدی؟ 

نه بابا من سه ساله خونه خودمم واسه همین میگم حتی منم استرس گرفتم😂😂😂